![]() |
Blokowanie GS'a
Mam pytanie odnosnie skili potrzebnych do blokowania GS'a??
Czy przy skilach 62/60 i c shield, k arm, p legs, warior helmet, scarf i leather boots mozna juz o tym myslec? Ile srednio UH'ow bedzie schodzic na jednego?? I gdzie jest dobre miejsce do pierwszego bloku ;) |
Nie napisales jaki masz lvl... Ale ja na 35lvl w noble armie, crown helmecie, plate legsach, draggy shieldzie i skillami 65 bez problemu blokoawlem 2 GSy (tzn poszlo z 5 uhow). Ale mialem tez neizal ekipe, palla 40lvl z 70 w discie i sorca 40lvl z SD i 35mlvl .
Takwiec jesli masz w miare dobrych ludzi to blokniesz bez trudu. |
ehh
Przed updatem bylo latwo blokowac gs'a ja blokowalem majac 58 shielda w p-secie ,dragon shieldzie , fs , crusader helmet .
ale po update duzo sie zmienilo gs'y sa szybkie { niewiem czy niesa mocniejsze] wiec jesli gs przerzuci sie na kogos z ekipy to niema szans na ucieczke ...chyba ze idziesz z sorcem 100 lvl :P miejscem dosc dobrym jest niedaleko wiedzmy wydy . dosc malo miejsca wiec jesli gs sie przerzuci mozna szybko zejsc pod ziemie :P Good luck |
:0
Przed update ja blokowalem na 23 lvl skile cos kolo 55/55 ale teraz gsa nie wiem jak czey zblokuje bo sie boje ze sie przezuci na kogos z zalogi... bo dopiero palek na 62 lvl plus utani hur moze uciec od gs-a....
|
Po update ciezko bloknac tego gada.Chyba ze masz spory lev i dobry stuff.No i ekipka niezla musi byc !! :miecz:
|
Blokowanie Gs'a nie sprawia zadnej roznicy ... hity sa takie same jak i przed updatem , on jest po prostu szybszy :baby:
|
Plokowanie gs'a jest ogułem całkiem trudnie :D . Po update gs'y sie strasznie szybie zrobiły i pall na 44lvl z utani hur ledwo je bije. Rzeby go blokowac to wg. mnie to trzeba miec z 70/70 około może c-set, bs i v-shield ale to tylko moje zdanie bo mam kumpla ktury sie na poh bawi w te żeczy ;)
:berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: ------------------------------------ Profesion: knight Skills: 65/63 Level:20 Lunara rulerzzzzzzzzz |
Cytuj:
jak GS załącza speeda to jego meele skill także rośnie i wali więcej |
Pierwsze slysze zeby 23 lev bloknol GSa z kumplem knightem na 40 levie wybralem sie na GSy on sam nie zblokowal by go nigdy. Musial caly czas uciekac przed nim bo gdyby go dopadl to kiepsko by bylo ( nistety dopadl mnie sami sobie odpowiedzcie jak sie to dla mnie skonczylo :/ )
|
Mysle ze dasz rade ale zejdzie sporo uh.
Mozesz to bloknac dla satysfakcji ale raczej nie po to aby inni to bili bo bedzie to nieoplacalne :/ |
Raczej sobie odpuść. Po prostu uwież że co jeden hit będziesz mósiał się uchać. Ja mam skile 72/72 i się na gs'a nie wybieram. Może na 80/80 :)
|
Ja walsnie bloknalem gs'a na 32 lvl skils 64/64 poszlo 7 uhs :) ale bylismy we dwoch tylko 36 palek (74dys) i latwo poszlo :)
|
Ja mam 50lvl skille 77/74 G-arm,RH,GS,BS,K-legi, Demon shie,bohy i na gsa mi schodzi 0-1uh czasami zjezdza 300hp...
a kumpel bije z hmmm więc spoxx Dasz rade. dużo UH pójdzie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie wiem kto wam glupot nagadal, ale na gs mozna spokojnie wybrac sie na 50 lv+ z time ringiem/boh/utani hur. W kazdym razie moj 52 palek na utani biega minimalnie szybciej od GSa.
A co do blokowania, knight na 25 ze skilami po 65 spokojnie bloknie GSa, pic polega na tym zeby wybijac PSy, a gs bedzie walil mniejsze hity/nie bedzie zrywal hp wogule. |
Cytuj:
|
....................
z tego co wiem przed udate sie wogule gsow nie blokowalo tylko biegalo i z hmm albo boltow bilo (zabawa byla przeznaczona dla osub 21lvl+ bez lagow oczywiscie) hahahah ale jak wolicie nie moja sprawa
teraz tez bym nie polecal blokowac niech sie nimi zajama paladyni 80+ mi tam gsy do szczescia nie potrzebne :] ale jak juz ktos che to powiem ze na moj gust 30 knight wystarczy zeby zablokwac troche yh u pujdze i lepiej zeby go walil z jakies pozadnej broni bo gs czesto wali z podobnego czaru do ds-a albo ghoula (jezeli jeszcze tego nie zauwazyliscie pora to sprawdzic) |
heh spoko ja widzialem 2 knightow expiacych na poh przed update 44 bral gsa na siebei i uciekajac walil z hmm i explozji a 23knighcik biagl za gsem walil go ze sworda i hmm dobijal (zebyscie to widzieli)
|
Cytuj:
bo od paru update-ow praiwe wszstko co robi dosc duzy dmg zmienia atak na to co ma najblizej wiec potem pewnie 23 knight uciekal i sie uhal co sec :] tzn sam lubilem knightem powalic sobie gs-y ale to swoja droga xD |
"Izi" są ;) Na jednego GS'a rzadko schodzi mi jeden UH. Elite knight 37lvl skills 81/78.
Osobiście polecam min. 35lvl, skille podchodzące pod 80/80 i <co najmniej> knight set. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |