![]() |
Nie ma desert questa
Czy to prawda że od dzisiaj (13, sierpnia 2004 rok) nie ma desert questa ?????
Wejscie do desert questa jest zasypane kamieniami!!! Dzisiaj mi wskoczyl 20 lvl i jezeli to prawda to zaluje ze wczesniej nei zrobilem 20 lvlu. Prosze odpiszcie. |
Nie to nieprawda dzisiaj pomagalem koledze zrobic ten quest jest wszystko tak jak dawniej
|
Ja na forum tibia.com czytałem że te pały usuneły desert questa :/
|
Napewno nie zostal usuniety razem z update, bo sam bylem na desert quescie dwa dni po update. Moze teraz postanowili go usunac, bynajmniej mi nic o tym niewiadomo i przedwczoraj bylem na tym quescie!
|
tibia.com
tez właśnie przeczytalem ze od wczoraj ma nie byc desert questa, na tibia.com. I nie wiem czy juz nie ma czy zrobia to kiedy indziej :/
|
desert quest był jest i sądze ze będzie wczoraj byłem na nim i wiem że jest
temat do zamknięcia |
A moim zdaniem powinni usunąć desert questa ( jesli już tego nie zrobili ), bo co to za quest? Zabij-slime-i-weź-10k-za-darmo? To BYŁ dobry quest, ale tylko za pierwszym razem, kiedy ktoś wykonywał go w całośći w "prawidłowy sposób...a teraz? Bezsensu on jest :P .
|
Ja go już wykonałem ale pójde sprawdze czy żeczywiście droga jest zasypana. Kiedyś D quest to było coś a teraz każdy głupek może go zrobić.
|
Cytuj:
|
jakiś moderator powinien moim zdaniem zamknąć już ten temat ponieważ już została dana odpowiedć DESERT QUEST JEST NADAL I KONIEC TEMATU:)
|
Cytuj:
|
a czy nie uważasz ze tak samo moze byc z kazdym qestem np spike sword tez moge sobie robic ile chce postaci i zdobywac spike odczepcie sie od desert qesta:)
i niech jakis modek zamknie ten temat:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |