Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Zułwiki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=88287)

Segalczuk 04-08-2006 19:38

Zułwiki

Witam , odrazu muwie film nie muj tylko kumpla . Pokazuje on jak w krutkim czasie mozna tam wbic duzo expa , przy malej stracie uh(5 uh poszlo , 3 na darmo bo traply go zaby) o to link rapidshare.de/files/28180083/zolwie.rec.html
prosze o komentowanie.
Rehost :tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10474

Poof 04-08-2006 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk
Witam , odrazu muwie film nie muj tylko kumpla . Pokazuje on jak w krutkim czasie mozna tam wbic duzo expa , przy malej stracie uh(5 uh poszlo , 3 na darmo bo traply fo zaby) o to link rapidshare.de/files/28180083/zolwie.rec.html
prosze o komentowanie.

Napisz pełnego linka + rehostnij na megaupload/tibicams i będziesz git chłopak

Segalczuk 04-08-2006 20:02

Komentowac !!
19 osub sciagneło film a 1 comment :/

Upierz 04-08-2006 20:30

Cytuj:

Komentowac !!
19 osub sciagneło film a 1 comment :/

To normalne na tym forum ;]
19:41 Segalu [38]: a bendemugl go umiescic na tibia.pl:P? 19:41 Segalu [38]: za twoja zgoda 19:42 Segalu [38]: to umieszcze:P
o LuL

Przydało by mu się gfb tam w tej dziurze gdzie musiałeś ropać. Ale to chyba wszyscy zauwazą.
Gz adva (dla niego) ;]

Layde Meni 04-08-2006 20:34

Trzeba mieć wykonany jakiś quest żeby dostać sie na te wyspy?Jak tak to jaki?
Filmik może być ale słaby exp był .

Segalczuk 04-08-2006 20:35

Ta

Quest trza ale bendzie to QS wiec nie moge ci podac linka... poszukaj na tibicams.network.net.

I exp był nawed luuz poniewaz kuzyn musiał wyjsc 2 razy do telefonu i stracil jakies na to 10 minut a pozatym hyba sie zwraca jakby nie stracil 3 uhy na trapie rzab co nie?

Ibanez 04-08-2006 23:20

Cytuj:

Quest trza ale bendzie to QS wiec nie moge ci podac linka... poszukaj na tibicams.network.net.

I exp był nawed luuz poniewaz kuzyn musiał wyjsc 2 razy do telefonu i stracil jakies na to 10 minut a pozatym hyba sie zwraca jakby nie stracil 3 uhy na trapie rzab co nie?

Słownik języka polskiego plaX ? Rozumiem, że mamy wakacje ale zrozum, że niektórych (w tym mnie) to boli :)

Segalczuk 05-08-2006 16:54

>.<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ibanez
Słownik języka polskiego plaX ? Rozumiem, że mamy wakacje ale zrozum, że niektórych (w tym mnie) to boli :)

Słuchaj jak ci zależy na ortografii to nieznajdziesz tego umnie bo mam to w D.U.P.I.E . Jak sam wspomniałes jest lato i mam w D.U.P.I.E ortografie , jesli zrobilem błąd to mam to w D.U.P.I.E :evul: .

nord 05-08-2006 18:00

@up
No to gratuluje. Smutno mi, że takich jak ty jest dużo za dużo :baby: Tylko potem nie dziwcie się, że Polacy/Tibijczycy mają taką ocenę jaką maja, O.o
Gdy widze tak post zaczynam się zastanawiać- gdzie ja jestem? czy przypadkiem nie wszedłem na stronę przedszkole.pl sam tytuł topicu "Zułwiki" poprostu gratuluje.

Mazur199 05-08-2006 18:27

Cytuj:

Witam , odrazu muwie film nie muj tylko kumpla . Pokazuje on jak w krutkim czasie mozna tam wbic duzo expa , przy malej stracie uh(5 uh poszlo , 3 na darmo bo traply go zaby) o to link rapidshare.de/files/28180083/zolwie.rec.html
prosze o komentowanie.
Rehost :tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10474

Borze morze czas rzeby siengnonc do slofnika ortokrawitrzneko?

Dziecko w wieku 7 lat nie popełnia takich błędów.
Sama nazwa tematu odstrasza to ściągania tego filmiku...

@Topic

Filmik z tego miejsca widziałem wiele razy,waste uhów.

Elder Nagan 05-08-2006 23:30

Cytuj:

Słuchaj jak ci zależy na ortografii to nieznajdziesz tego umnie bo mam to w D.U.P.I.E . Jak sam wspomniałes jest lato i mam w D.U.P.I.E ortografie , jesli zrobilem błąd to mam to w D.U.P.I.E :evul: .

a mozg tez masz w dup.ie??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09.