![]() |
Nowy najazd?
23:30 Sails sighted northwest of Liberty Bay.
23:35 Pirates are attacking the plantations of Liberty Bay. Oto co dzis zobaczyli gracze luminery. Czyżby nowy najazd (piratów)?? |
Zarz po update na Aurea był najazd piratów, dzi¶ rano po save mieli¶my najazd tych wodnych potworków.
|
Na Eternii w ciagu dwuch dni byly dwa najazdy na liberty bay o.O
-dzisiaj najazd piratow -wczoraj rasy Quara |
na danubii zaraz po update był najazd quara na liberty, cipsoft chyba postanowił nauczyć pacców, żeby spieszyć się powoli :P
|
To samo pisalo na malverze. Chyba najazd piratow choc nie jestem pewien bo nie mam pacca ani nie gram na majnie.
|
na candi najnowszym serwie, po raz pierwszy w normalnej tibi zrespil sie ferumbas oczywiscie nawet niekt nie probowal do niego isc :]
http://img483.imageshack.us/img483/6028/femkl5.jpg |
lol to by musialbyc hardcore ;) no ale na candi nie mial by chyba kot zbloczyc.
Na Honerze byl najazd piratow . |
Ferumbas?
Jakich potowrów to boss, nie przypominam sobie takiego? Hmmm? Nie moge sobie przypomnieć :(
|
Ferumbras był w tibii 5 co¶ więc napewno go mnie pamietasz ;p
|
No racja
Już wiem, sk±d znam t± nazwe był kiedy¶ taki boss chyba na starej Tibii, albo zwykły potwór :o. Widziałem na screenach ze starej Tibii
|
A jak on wygladal i czy byl silny ?
|
Co do tematu:
1. Atak Fermumbraa (jakos tak) na LB 2. Najazd Piratow (Dżek Sparoł :p) na to samo co wyzej 3. Najazd Quara (Takie wodne potwory) znów na LB Czyli widac ze mamy 3 nowe rodzaje najazdow na 1 nowe miasto, a tak apropo na galanie 2.07 byl najazd piratow, 4.07 byl najazd quara i nastepnego dnia to samo :P. A co do fermumbrasa (jakos tak), kiedys wygladal on jak demon, istnial na baaardzo starej wersji tibii. Obecnie dokonuje on atakow na LB wraz z dlami, warlockami i demonami, a sam przeistoczyl sie w potężnego.... dziadka (widzialem na filmiku:P). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |