![]() |
inferna pk
szybki wypad noob charami :) za tydzien albo dwa ruszamy pekowac na 60~~ lvle main charami :P wiec bede wzucal :P koment pls :P
http://rapidshare.de/files/28280211/fryz_die.rec.html moj pierwszy filmik :P |
komentujcie :) filmik do najgorszych chyba nie nalezy :P
|
Film nie najgorszy, bardzo szybko go załatwiliście, ale niepotrzebnie potem 15 minut kręciłeś. Na filmie tylko 1 frag, w 4 minucie, a film trwa 20 minut. Loot nie jest zły, ale dobry też nie. Ale spoko film
|
no tak jak widziales na filmie mielismy jeszcze tego 33 eldera siupac, ale nie wyszlo, mogl wejsc na garnki=-\ garnki to jedyna rzecz (procz mwalli) ktora zostala nam do blokowania :)
@EDIT. no loot wogole nie dopisal... za sdki sie przynajmniej zwrocilo =-\ |
Hehe fajny filmik. Czekam na twoje następne filmy. On zamknął sobie uhy czy jak ? :P
|
niee, po prostu atak z zaskoczenia :P ale zamiast kociolek odsunac to wolal wiac w pizdu :P
|
Jaka bieda. 1 frag i loot'a zeeero.
-- "zalosne, tak jak mowilem przed updatem: od dzis kazdy wannabe pekay moze byc pekay" |
no coz.... jestem otwarty :P nakrec swoj filmik :P a to sa jak wczesniej mowilem noob chary :P tak samo mowilem wczesniej iz za tydzien dwa pekujemy mainami:)
CZEKAM NA TWOJ FILM :> |
Heh... Dobrze ze na skull systemie tak nie jest :D
|
taki sobie filmik... postacia nie potrafisz chodzic, bo ciagle zatrzymujesz sie i to nudne jest ;/ ocena 5/10
|
czlowieku co ty gadasz..... mam biegac jak durny w kolko bo ci sie nudzi ? to mial byc atak z zaskoczenia.... pomysl zanim cos powiesz, widac jak sie znasz
@edit. zreszta mam lagi... Motylem nie jestem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |