![]() |
Jaki jest wiek przecietnego tibijczyka??? a zwlaszcza h'lvl??
Zawsze mnie ciekawilo ile lat maja osoby np. z 80+, 100+ lvl
Moze i glupi temat ale chociaz wpiscie sie jaki lvl i ile lat ? :) |
Ja slyszlam ze dimitril von casterin na isarce ma okolo 40lat ale nie jeste pewna ;)
|
Ktoś kiedyś pisał, że jego 40 letni ojciec gra w Tibie. ALe nie pamiętam kto(:()
|
Nie wiem ile lat ma dimitri ale wiem ze Exemot Elite Knight 69 Isara ma 11 lat to wiem na 100% a ja mam 27 Lvl 40 mlvl sorc i mam 16 lat :):):):)
|
W wieku 10-16 lat Poniewaz maja wiecej czasu itp. :)
Tak na zdrowy rozum Przeciez 20 letni czlowiek nie moze noon stop grac w Tibie :) ma prace itp. A emeryci to juz nie chca nie ten wiek 10 w dol No to to sa noobki* A wiec 10 - 16 lat to pptymalna :) Myslec trzeba :D *są wyjatki |
Jak gadaem z Exemotem to z tego co wiem ma 16 lat, Ninja Del'toro 23 albo 24
Ja mam 22, a lvl 53 knight i rośnie:D |
Cytuj:
|
Wracając na forum po kilku miesiącach widzę dość dziwne zjawisko - powtarzajace się tematy. Moderatorzy tego nie zauważają ze względu na multum wątków przepływających po tak ogromnym forum jak to. Jest to dość dziwne, ale i ciekawe...
Konkludując taki temat już był z... 4 miesiące temu. Poza tym kto ile ma lat można sprawdzić po lewej stronie postu. P.S. Ja mam 15 lat, ale miałem tylko 50+ i nie gram już w tibię. |
A ja kiedy jeszcze grałem na Julerze to miałem kolegę którego tata grał i nawet nieżle sobie radził miał ok 45lvl :D. Głupio było ciągle mówić dziędobry bo nigdy niewiadomo kto, grał czy ojciec czy syn :].
|
Hehe do Exemota to sie zgadzam...jestem od niego juz 2 raz hunted:) Mam qmpli ktorzy sa z nim w gildii i rowniez mowia ze ma 11lat. A co do 100+,80+
To sadze ze to bedzie okolo 14-16lat (Pixoholik 78lvl royal palladin Isara) |
Cytuj:
|
Okolo 17lt maja wysokie lvl!
|
ja na isarze 19 i 16 lvl mam 15 latek jak widac przy moim nicku :)
|
walvir...ten avatar należy chyba do dejvo...czyż nie? nie wiem czy ci pozwolił go używać :D Ale mam bzika na punkcie wykorzystywania czyichś prac(nie znosze tego :D)..a co do topiku...to najlepsi 100+ to mają po 17 18 lat...gdyż zaczynają w wieku 15..16 lat i grają przez rok lub 2 by zrobić taką dobrą postać....trzeba brać pod uwage nie tylko kro ile ma czasu, ale i to w jakim czasie sie robi takie postacie :D....
|
często spotykam osoby w wieku własnie 16-18 lat i sa to 50-90 lvl ale czasami bywa i inaczej najgorsze jest to gdy ty powiedzmy 15 lvl giniesz z rak 9 latka z 30 lvl :(
|
ojjj wałek jak Cie zabije 10 latek :) ale 15 letni goście to też tępaki którym życie daje po kości: biją ich w szkole, na obiad tylko kluski, mama krzyczy że do ksiażek to sie wyżywają dzieci na Tibii :D:D:D
|
W sumie ciekawe czy mając 80 lat będę się cieszył w realu takim samym szacunkiem co w tibii na 80 levie.. :D
|
gram na elysi i tylko dlatego ze to nowy serwer mam tylko 41lvl+ - mam 16 lat
|
Name: Mastro Daro
Lvl: 90+ Wkrótce ostatni raz naście. |
Nick: Cymcymek
Level: 60 Mam 16 lat :), gram na Novie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |