![]() |
szukam programu do filmu
szukam programu do krecenia filmow na tibi ale takiego ze wlaczam i nie musze sie wylogowac i dopiero kreci tylko odrazu ze gram sobie wlaczam program naciskam cos i kreci mi to i zapisuje w rec. czy jest taki program ? jezeli wiecie podajcie nazwe i jak mozecie skad sciagnac plz help a i nie mowcie mi ze tibiacam i tibiamovie
|
Hm... Polecam opcję: "Zbawienie!" w moim podpisie... (no, ale że mam w miarę dobry humor to Ci napiszę. Szukaj pod: Tibicam NG, czy coś takiego ;))
|
TibiCam NG już nie działa, i jej na tym forum nie ma, Dwimmenor czuwa.
Program do nagrywania filmów w Tibii jest na stronie http://tibicams.tibianetwork.net/en/links Tam ściągasz plik TibiCam_7.7x*****, następnie TibiCAM_7.8.mda*****. Rozpakowywujesz oba pliki, i wklejasz plik który był TibiCAM_7.8.mda***** do katalogu gdzie masz TibiCam. Tak, dajesz "zastąp" To chyba nie było karmienie Trolla? :| Ja tylko chciałem pomóc... :P |
Cytuj:
Cytuj:
I jeszcze jedno, że tak się zapytam. Czemuż to już nie ma TibiCAM NG, na tym forum? (Kilka miechów nie czytania forum i już jestem niedoinformowany xP) @down Dziękuję ;) |
Cytuj:
W tibicam 2.0 będzie opcja o której mówisz. Ale na to trzeba poczekać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |