![]() |
Sonda o modkach
Otoz, tak jak w bardzo dawnych czasach swietnosci na forum tibia.gery.pl, kiedy to dobo byl mlody i mily :P zalozylem taki temat...reaktywuje go tutaj ;).
|
Hmm... Chyba by debili na modkow nie wzieli nie? :] Ja tam ich wszystkch bardzo lubie :] Zwlaszcza n3m13g0 i barona kaldricka :] Dromader tez jest spox :]
btw: teraz dobo stracil te pierwsza ceche, ale druga w nim zostala :D No, moze troche ... :P |
Do piachu z nimi!!!!11jeden
Szczególnie z tym jednym, co właśnie koło mnie siedzi (Dr. Omader must die!) Dobo jest przyjazny i miły. Odwiedź go w domu, on lubi młodszych kolegów. |
Cytuj:
Okej, matkus, dawaj adres zamieszkania swoj, byle szybko, zrobimy masivfulmastahevunuklearowodorahbombamasterbumatak ... Co ty na to? :D 2 pieczenie przy jednym ogniu... Evul -.- |
Cytuj:
/me slaps Dr.Omader around a bit with a large trout Kąsaj suty :p! I zlaz z siedzenia MatKusa! ;] |
Cytuj:
W szczególności Jakub rox! |
Cytuj:
I tym razem to on napisal nie ja!!! I tak popieram: Do piachu z aminami!* *- celowy blad :> |
Widzać że na tym foru m modkowie aż tętnią do siebie miłościom
A co do sondy to nawet niezły pomysł |
He he he... Zaznaczylbym ze sa wypas ale cos mnie powstrzymalo, ja chyba nigdy nie daje niczemu maxymalnej noty:) Sonda fajna chociaz niektore wlazidupy to moga tu niezle zaspamowac 'Jak ja kooochaaam mooodkooow oni sa taaacyyy faaajniiii' :)
|
NIEEEEE! kolejny temat o modach! znowu bedzie sieczka ;)
|
RWIJCIE SUTY WY ALBANSCY RUCHAŃCY!!
|
Modki są fajni :P
|
Me rox n00bz
|
Cytuj:
|
albo na forum mamy kilku pedałów albo to wpływ reputacji
BUAHAHAHA od kiedy facet facetowi mówi ze jast fajny i mily BUAHAHAHAH Sorka ale czuje tutaj troszke waazeliny Powiem krótko nie przeszkadzają mi ale tez nie są nie wiadomo jakimi kumplami zeby mówic ze ich lubie. Oni nie są tu po to by im mówic ze sa fajni tylko po to by pilnowali porządku na forum. |
Cytuj:
A może chodziło Tobie o to: "A! No i admin też rox i to nawet bardzo rox."? No ja nie wiem... Nie widzisz w tym poście ani skrawka humoru? |
BARON KALDRICK ROX.
Dobo ty tesh mozesz byc ale tego no jak mu tam aa... matkusa to nie wiem nie wiem....hehe.DZięki że działacie na tym forum tego tu brakowało dzięki wam tutaj można normalnie rozmawiać.JESTEM ZA MODKAMI.MODKI ROX. HAIL BARON KALDRICk.Kto chce byc w fanklubie barona? |
@Mixim
Skad Ty sie urwales? -.- |
Dla mnie wszystkie modki i Admin sa fajni
|
Cytuj:
Ale on Cie przeciez kocha, Baron ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |