![]() |
szukam odpowiedzi do Piece of Cloth
Czy wie ktos moze jak często wypada:
Red Piece of Cloth z hero Green Piece of Cloth z Green djinów, Efretów jezeli ktos wie lub lotną takie cos juz niech mi pomoze i napisze w i po jakim czasie/ile sztuk lotneliscie.. Będe naprawde wdzieczny :) |
nastepny troll co nudzi sie i chce pokazac co lotnol . dowidzenia.
|
Troll? nazywasz mnie trolem??
Czlowieku ja chce sie tylko dowiedziec jak czesto spadaja te itemki bo napewno duzo osob je zlotowalo a dowidzenia to sobie wsadz gdzies, ty sie jak Troll zachowujesz ..nawet zapytac sie nie mozna, kto pyta nie blądzi, he? |
to co nie mozesz sie przejsc sam? tylko glupi temat zakladac?
|
Glupi temat powiadasz? to na jaką cholere sie tu udzielasz puki co to ty Jestes trollem a ja cie dokarmiam tym ze masz jakies argumenty..
sam sie przejsc moge owszem lecz po co mam odrazu robic waste skoro ludzie moga sie tu wypowiedziec w dobrej rzeczy a nie krytyce jak ty, wyjdz. |
Panowie, spokojnie ;)
|
Ja tam mam pare brazowych(ghoul) i zoltych(mumnia), expiac non stop na ghulach sie ma 1 brazowy/godzine, takie male rare bym powiedzial. Zolty wypada podobnie rzadko(cos jak perla z mumni). Watie zeby z tymi z Hero/Elfow bylo inaczej, te nowe questy polegaja na tym zebys sie troche wysilil jak chcesz go ukonczyc. :P
|
A czy można użyc obsidian knife na mumi, ew. hero lub czymś innym?
|
Qras on sie tylko zapytal o co ci chodzi czlowieku -.- Chyba po to wlasnie jest to forum, zeby dowiedziec sie rzeczy ktorych jeszcze sie nie wie. Jezeli wg. ciebie na forum nie mozna pytac moze jeszcze nie wolno wyrazic wlasnej opinii ? n/c
Srry za maly offtop |
Co do "a red piece of cloth" z Hero - przez dwa dni siedzialem po okolo 4h, pierwszego dnia nie spadl ani jeden, drugiego sypnely sie az 2 ;p. Wydaje mi sie wiec, ze sa dosyc rzadkie.
|
Tutaj z innej beczki.
Z czego wypada Blue Piece of Cloth? =p |
Cytuj:
Probowal ktos uzywac juz obsidian knife na hero lub djinnie? |
Siedze juz 3h na hero i mam Dwie sztuki red clotha
Jutro kupie 50sztuk green clothu bo kumpel nie robi tej misji bo zdobyl inny addon, jak uzbieram red to ide ukonczyc... pokaze wam sie w nowym addonie za pare dni :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe czy mozna w taki spob zrobic inne materialy. |
:P zeby dostac red pieces of cloth trzeba dac red robe bauahauh xD to jest waste ale tuniki rox :P
|
Cytuj:
|
:)
No z herosków wcale często to nie leci - z 2 mielismy w mmm 2-3 godziny. Z ghuli dużo żadziej leci brązowy niż z mumi zólty :P A co do djinów, to pojęcia nie mam, bo nie wiem kto jest na tyle szalony by tam polować :P
|
Cytuj:
Poza tym zdaje mi się że można to zrobić również na Edron:) |
All krytykujesz, a sam nie umiesz znaleść tak prostej rzeczy.Tibiawiki ftw !
Npc Irmana. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |