![]() |
Dragon Lordy ;D
Chciałbym żeby ktoś napisał mi o jakimś fajnym respie DLi. Gdzie są i jak tam dojść. Był bym bardzo wdzięczny :) (dobrze by było jak by ktoś zamieścił screeny :D).
|
z tego co wiem dużo Dl'i jest pod fibulą sporo jest też koło venore, dl'e są tez pod PoH co do terenów dla pacc to nie mam zielonego pojęcia
|
Bardzo fajnie jest w Ankrahmun.. przechodzisz przez ostatnią (tą na północy) jaskinię z dragami i schodzisz najdalszymi od wejscia schodkami w dół..
Masz tam korytarz, idziesz nim i lurujesz sobie, najpierw są chyba 2 dragi a potem się zaczynają DL'e.. ja tam solowalem latając z nim dookoła schodów :p |
A mógłby ktoś opisać te miejsca bardziej szczegółowo albo dać mapki? Bo mój kolega chce iść na hunta ale nie wie jak tam dojść :/ aha i chodzi mi o miejsca dla facc :P
down: QS?? przecież ja się nie pytam o questy tylko o miejsca z dlami -.- |
up:
nie poniewaz to jest qs podajze... |
@up
nie to nie jest qs Zejdź schodkami zach. bramą z Veno i od razu ruszaj na północ wycinasz pare trawsk maczetą, wnet rozkopujesz dziurę... wbijasz i szukasz drogi dojścia na południe do dragon lair. Bedziesz troszke błądził ale ucieszysz się ze znaleziska i nie będziesz musiał zerkac stale na mapki. Nie bój się, nie padniesz podczas poszukiwań ;] |
@up
eee? jakoś o takiej drodze nie słyszałem.. jedynie o tej: schodzisz południowym wyjsciem, idziesz na zachód, po parcelach wchodzisz na skałę, przechodzisz mostkiem z tej skały na kolejną, schodzisz po parcelach, rozkopujesz dziurę i wchodzisz do niej, idziesz jaskinią zabijając skorpiony i w końcu się ropujesz w jednym z 3 miejsc.. 2 prowadzą do jednej (większej) cześci dragon lair, a jedno do drugiej (mniejszej).. |
@up
W zimowym update ten skrót zlikwidowali, trzeba było iść ta podana przez uHaos'a... Ale po nowym update jeszcze nie byłem, wiec nie jestem pewien czy znów nie mozna po parcelch śmigać |
oo lol to ja zacofany jestem :p
miło wiedzieć :D |
jesli chodzi o resp dl-i to na fibuli jest ich duzo .. a jesli ci niepasi bo jest quest i nieprzejdziesz to i tak niemasz po co tam isc .. bo dedniesz ..a jesli chodzi o venore to sa w dragon lair 2 miejsca z dl-ami jeden na tower .. tam sie respi jeden i pod tower .. tam sie respi dl i drag .. potem jest jeszcze na double ..czyli 2 dl ..ale mozna prowadzic pojedyńczo .. i jeszcze po drugiej stronie w double jest tez resp draga i dla
|
@UP
Na tym double wczoraj hunciłem z kumplami.... bardzo fajnie się tam expi szybko się respią, w jaskini jest dodatkowo tylko 1 drag, ale wczoraj mi bloker dednął na ostatnim dl.... niespodziewanym nam się skończyły runki... zabiliśmy ostatniego dl, zrespił się drag, a tu nagle z tylu dl... ja uciekam bloker też a tu nagle zniknął mi z ekranu... i dead. Przerwa w necie.... |
A na jakim lvlu blokne Dla??Ilość uh nie wchodzi w droge ;p.
|
45+ chyba starcza.
|
Są filmiki jak 20 lvle albo i niższe blokają dle ale to tak dla satysfakcji nie dla huntu... tak opłacalnie to 40+
|
Nizej jak 21 czy 27 (niepamietam) niewidzialem ..
ale to tylko strata uh .. bo lot jest z nich marny |
Co do DLi to wydaje mi się że jakieś powinny być na Draconii.
|
@up
Na Draconii jest tylko 1 dl i to w nieciekawym miejscu |
Tak na poczotku to musisz miec blokera 40 lvl+ i zapas hmmow i explo i dobry spawn jest kolo venore a jezeli chcesz z solowac to bp sd i tez venore tylko niezapomij o m tarczy
|
W ankh na tych skałach (są tam też dragi) się miło na dl expi tyle że nie pamiętam dokladnie na którym respowisku byłem xD. w każdym bądź razie na poziomie "wejściowym" są same dragi, niżej dragi i 1 dl a wyżej w sumie przy full respie może nawet ze 5dl (trzeba uważać, kumpel 80lvl+ek miał tam pietra :P ale i tak gnoi ubiliśmy). Przy naginata i fire axe questach też nie jest źle (przy końcu można ropować) ale przy naginata troche powolny resp. Pozdro
|
Nie rozumiem...
Nie rozumiem dlaczego ten temat nazwałeś dragon lordy...???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |