Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Hammer of Wrath & Crystal Mace (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89018)

Felek Legolas 08-08-2006 20:40

Hammer of Wrath & Crystal Mace

Czy te itemy są ogólnie dostępne?
Po jakiej cenie można je kupić?
Gram na Honerze, ale podawajcie też jak to stoi na innych światach.

1. Wiem z czego wypadają.
2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj.

Luk~ 08-08-2006 20:46

Obecnie nie sa dostepne z zadnego potworka. Jedynie jest mozliwosc ze jeszcze na temat orcha~ nie wiadomo co leci.

Nortonus 08-08-2006 21:04

Wypadają z faraonów.

dark_11 08-08-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luk~
Obecnie nie sa dostepne z zadnego potworka. Jedynie jest mozliwosc ze jeszcze na temat orcha~ nie wiadomo co leci.

HAhaehaehaehae.Powiadasz ze nie sa dostepne?Wejdz sobie na furore i idz pod domek Taifuna Devilry to zobaczysz sobie crystal mace.Powiem tylko jedno zal.pl.

2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj. Po co odpowiadac jak sie jest noobem i sie nie wie takich rzeczy

Fire Necromacer 08-08-2006 22:25

Up: no to pokazałeś klase.

Hammer of Wrath : wypada z Omruca (nie wiem czemu, ale nie wierze w to.)

Crystal Mace : wypada z Vashresamun i jest to potwierdzone w stu procentach.

Co do ceny : nikt raczej tego nie sprzedawał, wolą to trzymać w domkach, więc trudno, ojj trudno to wycenić.

Co do Hammera, nie jest to dostępny item. Niby wypada z Omruca, ale... chyba jeden wypadł i już dali info, że z niego wypada....coś mi tu nie pasuje =p

Piotrek Marycha 08-08-2006 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Felek Legolas
Czy te itemy są ogólnie dostępne?
Po jakiej cenie można je kupić?
Gram na Honerze, ale podawajcie też jak to stoi na innych światach.

2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj.

nie masz pojecia ? nie rob tematu, stoi jak wół czarno na białym w dziale z potworami że wypadaja z faraonow wiec w czym problem? co do ceny to kosztuja duzo poniewaz faraoni to rzadcy bossowie i nawet jak zabijesz danego 5 razy to nie znaczy ze wypadni ci np. HoW

Felek Legolas 08-08-2006 23:03

@up
Nie wiem jak często wypadają, jeśli lecą z co 2 zabitego faraona to na starszym światach bedzie ich spoooro, a i na nowych sie troche znajdzie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Felek Legolas

i 3/5 piszących pisze z czego wypadają xD

Luk~ 09-08-2006 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dark_11
HAhaehaehaehae.Powiadasz ze nie sa dostepne?Wejdz sobie na furore i idz pod domek Taifuna Devilry to zobaczysz sobie crystal mace.Powiem tylko jedno zal.pl.

2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj. Po co odpowiadac jak sie jest noobem i sie nie wie takich rzeczy

To sobie qrwa wejdz na nowy world i puszkaj cwaniaku???
A noobem to ty pewnie jestes, bo po 1 nie umiesz jak juz poprawiadz czyis bledow bo zaraz wyzywasz i siedz qrwa cicho zbakany kokosie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08.