![]() |
Hammer of Wrath & Crystal Mace
Czy te itemy są ogólnie dostępne?
Po jakiej cenie można je kupić? Gram na Honerze, ale podawajcie też jak to stoi na innych światach. 1. Wiem z czego wypadają. 2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj. |
Obecnie nie sa dostepne z zadnego potworka. Jedynie jest mozliwosc ze jeszcze na temat orcha~ nie wiadomo co leci.
|
Wypadają z faraonów.
|
Cytuj:
2. Nie masz pojęcia - nie odpowiadaj. Po co odpowiadac jak sie jest noobem i sie nie wie takich rzeczy |
Up: no to pokazałeś klase.
Hammer of Wrath : wypada z Omruca (nie wiem czemu, ale nie wierze w to.) Crystal Mace : wypada z Vashresamun i jest to potwierdzone w stu procentach. Co do ceny : nikt raczej tego nie sprzedawał, wolą to trzymać w domkach, więc trudno, ojj trudno to wycenić. Co do Hammera, nie jest to dostępny item. Niby wypada z Omruca, ale... chyba jeden wypadł i już dali info, że z niego wypada....coś mi tu nie pasuje =p |
Cytuj:
|
@up
Nie wiem jak często wypadają, jeśli lecą z co 2 zabitego faraona to na starszym światach bedzie ich spoooro, a i na nowych sie troche znajdzie Cytuj:
|
Cytuj:
A noobem to ty pewnie jestes, bo po 1 nie umiesz jak juz poprawiadz czyis bledow bo zaraz wyzywasz i siedz qrwa cicho zbakany kokosie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |