![]() |
Cachero 240MS hydras
Troche smieszny filmik, pokazuje jak Cachero se na hydrach expi z blokerem, mozna by policzyc ile expa w godzine ma liczac ile hydr zabija... ; p niestety troche kiepski widok ale co tam;P a tu link:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10580 aaa dobre było jak zlagowalo ich a cach~ Cytuj:
AAaaa widać tez jak Cachero teleporta uzywa moglby dostac bana za bug abuse ;P |
Zajebisty filmik ale myslalem ze bedzie jak cachero go robi ale i tak jest dobrze ;p
|
Nie chce byc niegrzeczny, ale epoka cachero juz dawno sie skonczyla...
|
Cytuj:
|
No ladnie ladnie :] Ciekawe jaki loot, dlugo mu sie wbijal ten 1% :P
|
Gz ryba ze film wrzuciles xD Film moze byc
|
Cytuj:
|
Dajcie na rapida bo nie moge sciagac z tibicams ; /
|
@2up
a czemu by nie? co mamy wolac? HAIL TAIFUN ?!-.- bo sharuje? ja jakos niewierze ze mozna wytrzymac na tylku 18h w dzien w dzien wiec mow se co chcesz.. i moim zdaniem cachero jest lepszym wzrocem do nasladowania niz taki taifun czy wurzel.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Film fajny. |
Cytuj:
|
nonono, fajnie sobie expi, male straty, bo tylko manasy uzywa, ;] a gdyby expil za pomoca sd, i mialby hity 1k - 1.5k to na 2 hity hydre ^^ czyli 1bp na 10 hydr, to nie musialby z blokerem, i loot by mu dopisał, to by sie zwrócilo, no i szybciej by bylo ;]
|
nie oglądałem filmu ale chcę poweidzeć że cachero jest dla mniej spoko ziomek bo zrobil 200 na "starych zasadach", tj nie tak jak teraz ze byle **** idzie se nakupi ku*wa 500 bp manasow i tylko spamuje Fx <e wave> i wrzuca 2 mln na dzień. Cach żeby wbić taki lvl musiał wybulić masakrycxzną ilośc kasy na runy.
pigóły i na demony albo explo i na behe <pamiętam film nakręcony przez lafertego który blokał mu beszki non stop żeby on mógł expić> A taifun sharuje acc z bratem zapraszam do studiowania forum tibia.com był temat taki i taifun nie zaprzeczył.Wracając do cachero był on pierwszym <przynamniej na calmerze> który wylootował 2bp MPA, to chyba potwierdza gdzie wbijał exp. |
Fajnie, też bym chcial mieć hity z ev. 350~~ :D
|
Moim zdanim Cachero jest dobry bo:
1. Nie sharuje postaci 2. Gra tą postacią juz bardzo długo A tak ogulnie nielubie Taifuna bo wiem ze sharuje postac i jest jeszcze jeden powód którego niewymienie. I często słyszę też jak niektórzy mówią że E.O. sharuje postać a to nie jest prawdą z tego względu ze mało gra. Ci co się nieznają to mówią że ci najlepsi sharuja bo po prostu zazdorczą im takiego lvl. |
@up
mialem sie nie wtracac w ta rozmowe ale po tym co napisal pan o Eternalu Oblivion to musze sie odezwac... hmmmm jesli myslisz ze Eternal nie Szarowal to jestes w duzym bledzie hmm.. wtedy jak sie scigal z Cachero o najlepszy lvl gral non stop teraz to sie mu juz znudzilo bo mu nikt juz nie zagraza po za tym troche moglo mu sie znudzic walenie w to samo i z tego samego od 70 lvl
|
Cytuj:
@topic nudny filmik, bo nie z widoku cachera. |
Bu, prawie każdy hit 320+, on musi się masakrycznie nudzić...
|
LoL
Cytuj:
HAHAHA widac ze ladny z ciebie noobek ;) Jeszcze takiej wtopy niewidzialem :D Btw Cachero moze na lajcie expic solo na hydrach z e vis wystarczy biegac wogul niej i raz na jakis czas exurke gran puscic :) Ja na 50 lvlu tak robilem i szlo niezle wiec on na 241 robi to na lajcie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |