![]() |
Help! Szukam RPG gry na mego grata..
A wiec jak pisze w tytlue poszukuje fajnej gry RPG na muj 7 letni komputer:
500 mhz, Karta graficzna zintegrowana, windows XP, 96 ram, Lub tesz pilnie poszukuje Gry DUNE 2000. Z gury THX za wszystkie linki. |
hmm. Diablo II, raczej nie, chociaz mozna sprobowal, jesli sciagniesz sobie patcha 1.10 i moda, ktory przyspiesza dzialanie gry, ale raczej scinać bedzie ;/ wiem! Diablo "jedynka" ^^ to jest odpowiednia gra ;];];]
|
uno.. każda gra rpg nadaje się 'na' twego kompa, bo podręcznik gracza i karteczkę możesz położyć na ekranie i będzie 'na' :confused:
due - Diablo to nie rpg.. bo rpg to Role-playing game.. a tam jakoś odgrywania nie widzę.. choć niektórzy przyrównują to do mmorpega ;( tre: - mój bo moje - też - góry to nie boli a co do kompa - hmn. na 7 letnim komputerze instalować windowsa XP? i jak chodzi? rozumiem, że wcześniejszych windowsów się nie instaluje na nowszych kompach, bo by je zwalniały.. ale jaki jest zysk w drugą stronę? nie jestem informatykiem, czy może ktoś mnie oświecić? d.Taube |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Goku, poczytaj. Żadna wiedza nie wchodzi do łba tak, jak ta samodzielnie znaleziona.
@topic - phi. Ja mam gorszego kompa(tak! przebiłem cię! ;). Z cRPGów(nie zapominajmy o c jak Cecylia ;) polecam Ci Tormenta, Baldur's Gate'a 1 i 2 oraz Fallouta. Jeżeli wolisz h&s, to skoro na MOIM kompie Diablo 2 chodzi znośnie, to na Twoim też powinna. Ale z h&s osobiście wolę Icewind Dale(dwójka będzie Ci chodzić kijowo, ale jedynka bez problemu -.^) Poza tym możesz się też pobawić roguelike'ami, takie chodzą na każdym kompie ;) Polecam Ancient Domain of Mystery(ADOM)pozdro for Slay ^^ |
Masz kompa gorszego niż moja siostra a u niej trzeba 20 minut czekać na włączenie XPka, więc nawet nie pytam jak to działa u ciebie. :o
RPG? poszukaj sobie spisow gier w internecie a znajdziesz ich więcej niż ktokolwiek na tym forum jest ci w stanie wymienić. ;) DUNE 2000? Stare i jare... mam pirata XD PS Jest też taka cienka internetowa gierka z nedzną grafiką z zanikiem klimatu RPG, nazywa się Tibia... :D PS2 OMG 3 emotki w jednym poście... muszę przystopować. |
Polecam bardzo gre z linku "http://s11.*********.pl/c.php?uid=48893"-mnie wciagnela tak ze az wykupilem sobie paca.Jestem liconem(wilkolakiem dla tych co nie wiedza) i rozszarpuje wampiry:D...Mozna tesh byc wampirkiem i zagryzac przeciwna rase... a dla tych co sie boja pozostaja polowania na ludzi.
|
Ludzie ok to co powiecie na to
MOj komputer jest zajebisty :jego częsci Procesor :700 Mhz Karta Graficzna:NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 Dysk Twardy 25 GB wolnego miejsca Czy cos z takim szitem moge sobie pograc .Nawet sterownika od glosu nie mam i nie wiem z kad go wziasc. Teraz skladam sobie nowe go kompa aler czasami nudzi mi sie Moze ktos mi POMÓC!!!!!!!!!!!! |
Sry za 1 post mam cos z klawiatura ;(
|
Nie kupywałeś przypadkiem z tego samego sklepu? ; d Mam pc identyko ; o
gry w które dało się grać: Water Margin Online Mu online Kal online Knight online Conquer <online -.-> DarkEden |
Diablo II ci spokojnie ruszy ; )
Ja miałem gorszego kompa to nie grałem w RPG. Grałem w np: Commandos 2, Mafia, Diablo 2, GTA 2 no i Tibia jak mi neta podłączyli |
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;gra,33,...;nox;core.html
fajna wciągająca gra :D mozesz tez zagrac w morrowinda http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;gra,33,...wind;core.html pisze że wymagania 700MHz ale kumpel grał na 400+ :D i doszedł dlaleko ( prawie przeszedł ) |
Może might&magic 6, 7, 8 ?
|
Cytuj:
ok teraz co do gier: Water Margin Online Mu online Kal Online Knight Online Conquer?Jak ci to idzie jak ja mam kompa 529 mgh 256 RAM karta zintegrowana i XPka mam :) |
@up
A po co odświeżać? I się chwalić? Mam jakoś 4x lepszy i się nie chwalę >.< Reported. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |