![]() |
Ceny rzeczy do adonów
Witam! Wiele się teraz mówi o zmianach w swoim outficie-czyli o adonach. By zmienić swój outfit trzeba mieć pacca i dać danemu NPC określoną liczbę, w większości tych nowych przedmiotów. I stąd wywodzi się moje pytanie: po jakiej cenie można sprzedac graczom iron ore's, bat wingi, chicken feather i wiele innych. Wiem że to zależy od świata, ale to jest na tyle nowy i uniwersalny item że ceny powinny być podobne. Wiem że najłatwiej zerknąc na trade chanel ale tam ceny są bardzo zróżnicowane. Jeśli coś wiesz: pisz. Pozdro
|
Za 100 chicken feathers za dużo nie dostaniesz , bo tyle można uzbierać w 2h na rooku , 1,5h zrobić z lvl 1 do 8. Czyli tak 3,5h i ma się 100 chicken feathers , jeśli przeliczyć to na czas robienia UH to wynosi : sam se policz bo zapomniałem ile czasu potrzeba na jeden bp uh :D.
Za 50 mino leather czy jak to się zwało , też za dużo się nie dostanie bo do tego jest Obsidian knife , wycina właśnie z mino ten leather , mimo że leci on rzadko z mino. Tak samo jest z Dragon i Dl. Najwięcej to chyba można dostać za pirate voodo doll. Są one potrzebne do addona i chyba też dają możliwość pujścia na wyspe piratów. Ceny od 3,5k do 5k za jeden. |
rzeczy do addonów wachają się od 5gp -1k nawet zależy co a Pirate Voododole u nas po 10k chodzą jak u was po 5k to tanio ^^
~Pozdro |
na Candii dwoch kolesi kupuje bat wingi po 30gp za sztuke 8o
|
Rzeczy z pirate czyli shirt, boots i hat wachaja sie u mnie od 7k za shirt do nawet 20k voodoodoll jak rowniez 40k za bootsy. Wiec teraz jest to calkiem dobry biznes.
@UP: 100gp za mino leather na berylii... |
Wg. mnie to zależy od server np. u nas na Galanie za Wolf Paw dostaniesz od 200 do 300 gp a za bear paw nawet 500 gp.Bat wingi takze chodzą drogo bo 200 gp za sztuke
|
Pieces of green cloth mozna zrobic w venore przynoszac do NPC 40 green tunic
( 10gp za tunikie w sklepie na Edron). Wiec cena kawalka wyosi 400gp. Brown pieces of cloth ja kupuje po 100 gp za sztuke, czasem pujde do GL i ludzie daja za darmo, bo mysla, ze to smiec. Bat wingi =cena po 50gp jest dobra, czasem dostaje sie za darmo od ludzi, ktorzy nie potrzebuja. Dosyc drogie jest red piece of cloth-aby zrobic trzeba dac... red robe ;) Lootuje sie natomiast z Hero, podobno jak sie ma szczescie to wypada jedna sztuka na 2h. |
ja upchnelem wczoraj bat winga i leather mino za 200 gp te 2 przedmioty dal jakiejs kolesiowy
|
Thx
Wielkie dzięki za wszystkie wypowiedzi, prosze i zachęcam do dalszych. Jeśli coś wiesz to się nie krępuj :-). Pozdro
|
Mino leather 100 gp, honeycomb tez 100gp na xanterze.
|
Iron ire
U nas na refugii jest koles ktory skupuje iron ore za 150 gp :]
|
Moj kolega kupil 42 plasterki miodu za 14k.... no comment :P
|
Możecie nie uwierzyć ale zaraz po update na Asterze jakiś koleś za 10 bat wing dawał 10k 8o teraz chodzą po ok. 200gp
|
dokładnie na Asterze są dużo droższe te wszystkie addony. Ja sprzedałem 2 bat wingi wczoraj za 300gp(ale musiałem isć z Thais do Carlin to dostalem premię małą inaczej by było 200gp) w tym tygodniu poszło 6 mino leather za 1.7k 8o więc biznes jest niezły:] tylko szkoda że nie mam obsidian knife ale nie chce mi sie go szukać ;)
|
Na harmoni bat wingi po 100gp, piorka z kurczakow po 50gp, clothesy rozne najczesciej 100gp, mino leather tez wiecej chodza dragon leahter i dl leather i pirate voododool
|
Na harmonii ludzie sprzedają iron ore po 200 gp, a mój kumpel je kupuje i sprzedaje h-lvlom za 1k :D ale biznes :)
|
Na danubi koleś skupował honeycomby po 50gp each, inne rzeczy nie wiem ile kosztuja, bo narazie nie mam pacca i się nie interesuję tym, ale jak drom wróci, to będę miał pacca i się zainteresuję tym to może wam tu napiszę:p
|
edited edited
|
Na pytcherze mino leather chodzą po 150 -300 gp. Wolf paw and bear paw podobnie.
p.s. Jak sie nie ma Pacc to da sie zmieniać strój ?? czy jest to całkowicie niemożliwe ?? |
[CHAR]Ja na rooku chciałem szybko wbił z 7 lvla na 8 i zabijałrem waspy, wylootwowałem 4 honecomby i na mainie opchnąłem po 300 za jeden (1.2k)[/CHAR]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |