![]() |
Hacki
Zdaza sie czasem ze zostalismy zhackowani. O ile wiem zdarzylo sie to wielu osoba. wiec co mozna zrobic jezeli jusz sie zostalo hacknietym, czy da sie jakos odzyskac swa postac??
|
Jak od kolegow slyszalem o ozna ozyskac przez e maila haslo.Poprostu wchodzisz na "my account "na "tibia.com" i dajesz" account lost " i dalej pisze co trzeba zrobic.Pozniej wysyla ci na skrzynke nowe haslo a tamte stare chyba do kosza i zmieniasz haslo i luzik.
|
użyj opcji szukaj
|
Da sie odzyskac po przez rozne sposoby:
1) Uzyc opcji account lost przy logowaniu sie na tibia.com, podac maila i numer account. I dalej podazac za wskazowkami. 2) Shackowac swoje kąto (hack swojego shackowanego kąta) :D 3) Jak masz pacca to masz spersonalizowane konto i trzeba bylo gdzies to napisac ale nie pamietam gdzie :D |
Dla facc: Przez e-mail, jezeli nie pamietasz e-maila do swojej postaci raczej jej nie odzyskasz.
Dla Pacc: j.w. albo masz tez specjalny numer i wpisujac go dostajesz automatycznie nowe hasla i nowy e-mail. |
Zapraszam: Kliknij mnie I mnie też....
|
postac odzyskasz ale z wszystkimi itemami na ktore musiales sie nameczyc aby zdobyc to porzegnales sie na amen jak miales hacka :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |