![]() |
Ehh...Złodzieje...
Sprawa ma się tak:
Ide sobie z Kazordoon do Ab'dendriel z nowokupionym crown helmetem i nagle jakis koleś prosi mnie o food, daje mu 2 meat (a co mi tam) a koles pokazuje mi swoja bron i pyta jaką ja mam, też mu pokazuje a potem on pyta sie o helmet to pokazalem mu mój nowy crown helmet na to on rzucił jakies tam zaklecie (nie znam sie na czarach bo knightem jestem) na mój helmet i zostaje on otoczony ogniem tak że nie moge go dosięgnąć następnie odepchnął mnie na bok, schował mój helmet do plecaka i uciekł! Co ja mam teraz zrobić? Na zakup nowego mnie nie stac a na blackliste nie moge go wpisac bo mam za mały lv? Prosze pomóżcie mi! |
Cytuj:
@topic Nie mozesz nic zrobic. Idz na potwory i zarob na kolejny. |
to już twój problem Naucz się żeRZECZY POKAZUJE SIE TYLKO NA DP LUB NA TRADE
co do czaru to na 99.9% był to fire field gosc rzucil ff na helmet i cie odepchnoł a na servach non-pvp ogień trwa ~5sec więc miał czas by odepchnąć cię i skroić helmet więc to TWOJA wina naucz się mądrości jaką napisałem pogrubioną czcionką i niech ci wejdzie w pamięć @down ale zazwyczaj sie pokazuje a takie losowe sprawy z internetem to trzeba wiedzieć czy można zaufać internetowi czy nie co do czasu ff to dałem znak przybliżenia przy tych 5 sekundach |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
temat do zamkniecia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |