![]() |
Battleon
www.battleon.com Polecam grę w czasie robienia runek lub save.Robisz lvl. questy kupujesz itemy ratujesz ludzi.Fajna gra. Możesz kupić tak jakby pacc.Ja mamm 35 lvl.
|
[LINK]
plx? :baby: |
Sam gralem swego czasu podczas trejna.45 lvl plx :) Jednak gra jest monotonna, po prostu trzeba robic przerwy.
|
Grałem w to. Miałem 64lvl ale już w to nie gram. Toch nudne jest ciągle klikać atack.
|
Ja tez tak sobie z nudow w to gram od niedawna bo sie nudze jak te runki trza robic, ale gierka przynajmniej fajnie wyglada ;)
|
ja mam 40 lvl i mi sie znudzilo ;p grafika fajna, ale dobilo mnie jak mialem glwoe wojownika a zbroje roza w kwiatki ;p
|
45lvl. Gram rzadko ;)
|
63 lvl. mam ale w to nie gram, monotonne jak juz ktos wczesniej wspomnial klikanie w atack i ten caly "adventuring"
|
44lvl Vamerian | Vampire Slayer
Gra Kul(:P) ino jedno mnie dobiło mam 5 lvl w vamp slayerze , i aby zdobyć 6 musze wykupić guardiana :( Nie mam co liszyć ... |
Cytuj:
|
up:
Niby jak macie sie spotkac :D Cytuj:
Ja sam mam 34 lvl i czasami w to gram podczas klepania runek :) |
hehe nawet fajna gra tylko nie wiem gdzie expowac a moze jakis quescik ?? oczywiscie frogzard hunter part 1 wykonalem :D 8o bo jak daje go adcenturing to nontoper wyskakuja mi jakies dragi i to najgorsze ze po 2 lub 3 ale to takie dragi "Young Darkness Dragon"
a tak btw jaki byl najsmieszniejszy stworek z jakim sie biliscie ??? bo ja sie bilem z jakims D.R.O.U.S czy jakos tak taki kolorowy szczurek :D PS. mam 21 lvl i moje eq :D zbroja : DragonSlayer (wiem ze nie moge z tego bic bo nie mam dragonslayer questa ale tak dla checy fajnie wyglada) bron: Axe of Radiaxe lub Energy Flail (cos se lepszego kupie a te energy flail to jak szlem se bic Demon Cata bo chcialem zrobic Palladin Questa zeby byc pallek 8o ale wypilem 2 poty i potem sie dowiedzialem ze Demon Cat to nie wszystko B) bo jeszcze byl Undead Warrior a moze ktos wie co jeszcze trza klepac ?? mozecie powiedziec :D) tarcza: Shield of Darkness Zwirz: Dark Wolf :D czyli mozecie mi powiedziec jakie stwory trza klepac na Palladin Quescie i gdzie expowac plz :D |
jej mam juz 10 level i slayer armor :D noi jakies miecz nienajlepszy ale jest ja mam nick Jorg Bruce
|
:)
Hehe ja też w to gram od wczoraj bodajrze:P
I'm "ivul" vamp slayer:))) Zbroja rużnie: Frogzard Rider Armor jak potwór z light wali Dragonslayer to tak jakoś:p I of corz vamp slayer arm:))) Najczęściej uzywana:)) Shieldy to zależnie od potwora: Wodden lub Dark lub Energy Wepony to też zależo od potworasa: Fire Blade Ice Blade Axe of Radiance Darkhammer Energy Flail Water Ballon Luncher Pecik to Dark Wolf:D Lv 26 More Life Potions Plx:))) Nick Xehe:)) Kooooorrrrddddeeee normalnie można się wqurzyć jak walczysz z 19lvlowym potworem który ma 460hp zużywasz na niego 2mana fluidy i 1 life fluid zostaje mu 13hp i DED!!!!! X( |
yy skad jestes vamp slayer ?? bo ja tez chcialbym byc :D :D 8o 8o :cup:
|
Przed próbą wykonańa tego questa należy zakupic jakaś bron/czar na podstawie Light oraz 15/20lv
No to tak Klikamy na News pod Go Adventuring Klikamy Let Me Do It Klikamy tego gościa najbardziej po lewej Klikamy Become a Vempire Slayer Klikamy Quest Take the Quest No a potem trzeba ubić jakiegoś potworka wylosować odpowiednią liczbe i ubić vampa ;) |
Nice. Zaczelem 4h temu grać.
The Mage Anthriell Lvl 16 Weapon: LongBow Armor: Energy Plate Shield: Energy Shield Pet: Dark Wolf |
tez juz jestem ivul vampire slayer mam rozne giciarskie bajery ale mnie dreczy jedno tyciutenkie pytanko dlaczego moge special chwytami (tymi seryjkami) bic tylko Undeadow ?? 8o bo jak narazie mam 1 vampire slayer lvl i taka giciarska seryjke skok pach do gory bron jeszcze raz i butami w twarz :D i z jednego questa mam taka fajowa papuge jako pecika i oczywiscie starego Dark Wolfa B) wiec plz powiedzcie mi dlaczego mozna tylko Undeadow lac tym ciosem :D z gory dziex
|
Hmmm... moze dlatego że ivul vamp slayer spcjalizuje się w anihilowaniu vampów,undedów i warewolfików?:> po prostu ta umiejętność działa tylko na undedów i tyle:P
Muhhahaha zrobiłem Pall quest tylko szkoda że nic mi to nie dało;/// (300exp do 20lv^^) A tak btw. jakimi spellami dysponujecie i jakie skille macie?:> (ja swoje dopisze za jekieś 20min:P) |
Dragon Slayer
Your Class Level: 0 :P Ze spelli mam tylko: Lighting Ray of Light Hail Storm Edit: You are now level 23 :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |