![]() |
odkrylem "honeycomb" w misiu
jestem nowy na tym forum i to m.in dla tego ze znalazlem w niedziwedziu honeycomb :] a liczylem na fooda :p .
ponoc ten plaster miodu jest lootem tylko dla Os [baarddzo rzadzko] ale jest rownierz dla misi [baardzo rzadko]... No i jak to odkrylem to chcialem to zglosic i zarejestrowalem sie na tym forum tylko ze bylem nierozeznany w pisaniu tematow "gdzie jaki post"; -poprostu niewiedzialem gdzie napisac :baby: . napewno ktos z was patrzal na dodatki na tibia.pl i wszedl w plaster miodu i widzial ze wypadda on tylko z osy, a po moim PM do Administratora tego forum dopisali Niedzwiedzia... :D --co jest swieta racja, niezmyslilem plastra miodu w misiu-- ponizej zacytuje moj list do 1 z Adminów: Cytuj:
Pozdrowienia dla wszystkich grajacych w LUMiNERII i w ETERNII... hehee, pozostalych tez pozdrawiam :P (niestety niezrobilem screena, jednak jesli ktos natrafi na plaster miodu w niedzwiadku to niech zrobi screena i wkleji pod tym postem, a ja nadal bede szukal...) |
Bylo to napisane na forum ale chyba zapomnieli dopisac wiec przypomniales adminowi o tym. Wiec to nie odkrycie ale przypomnienie(odkrycie dla ciebie).
|
Who cares...
|
jakto kogo... ja sie ciesze ze odkrylem, tj. przypomnialem :p poniewaz zgodze sie z Awer Redeye ... to moje odkrycie :p zreszta jak znajde to i tak puszcze screena :p ale pomineliscie fakt, ze jestem jedynym a przynajmiej tym 1 ktory przypomnial o honeycomb w niedźwiadku :D
|
panownie co to za krytyka, sarkazm pogratulujmy masterowi [; a tak na następny raz młody forumowiczu od tego jest dział błędy na tibia.pl czy jakoś tak tam sobie można dowoli raportować takie nieścisłości
|
naprawde jestes dzielny , pewnie to syn Indiana Jonsa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32. |