![]() |
Blacklists II
Dzięki Waszym sugestiom oraz wysiłkom Pregusia, udało nam się całkowicie przebudować nasz system Blacklist.
Najważniejsze zmiany to: 1. Wielojęzykowość (na razie można pisać w języku polskim, cały interface będzie dostępny w języku polskim za parę dni) 2. System rejestracji (nie potrzeba już maila, a do przypomnienia hasła wygeneruje się specjalny klucz) 3. System moderacji, przy każdym raporcie (na samej górze), widnieje informacja czy raport został już zatwierdzony przez moderatora. W ten sposób każdy raport zostanie przejrzany a te, które nie są wystarczająco mocno potwierdzone, będą usuwane. 4. Gracze, którzy będą dodawali dobre raporty, mogą stać się zaufanymi. Wtedy ich raporty, będą od razu zatwierdzone. 5. System moderatorów, do każdego świata będzie przyporządkowany osobny moderator z tego świata. O rekrutacji na te stanowiska, napiszemy za parę dni (jeśli będzie to konieczne). Ważna informacją jest również to, że musieliśmy usnąć całą bazę poprzednich wpisów. Zmieniła się też forma przepisywania kodów. Teraz kod należy wpisywać w tej formie: [[kod z obrazka]]. Dla przypomnienia adres to: bl.tibia.pl. Informuję również o tym, że informacje na Tibia.pl są sukcesywnie aktualizowane. Nie mówimy o tym w newsach, ponieważ co dzień dodawana jest jakaś nowa zmiana. Dla niedowiarków dodam, że właśnie wgraliśmy nową mapę świata. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fajnie ze beda zaufani gracze a zreszto mi sie cos z tym zchrzanilo i nie moglem dodawac moze teraz bede mogl
|
Brawo, brawo za blackliste i mapke.. :) szkoda tylko, że nie poprawiliscie rzeczy z jeszcze poprzedniego update :(
|
Cytuj:
EDIT: @down Sry, myślałem że ma to związaek z uaktualnieniem, widać że niepotrafię czytać ze zrozumieniem. |
1. czemu piszesz tutaj a nie na sms@tibia.pl
2. sms.tibia.pl nie byl updatowany i z tym nie ma zwiazku 3. to ze nie mozesz wyslac to nie nasza wina tylko Twojego Telefonu/Opertatora |
Do cholery....!!!!
wpisuje nick hasło kod z obrazka do profilu na tibia.com w formacie [[...]] i w bl poniżej bez [[...]]. I co chwila "Rewrite code from the picture". Ku.... Już wyprubowałem wszystkie kombinacje z tym je.. kodem i pisac małe duże litery i z [[...]] i k... nic to samo Help me -.- |
Ja to samo co up, nie mogę załozyc konta :(
|
wszystko ma byc z malej litery a jakie macie nicki postaci ?
|
o.0 moze tym racem bedzie cacy bo ostatnio to byla kiszka :xxxD
|
Dziwi mnie tylko na tej nowej mapie kolo kazzo na morzu w <<< strone jest
GMs Isle... Hmm A wiec, zeby tam sie dostac trzeba miec GMa :>. Pewnie niespotykane itemki tam na ziemi leza... Sov plz :D |
@MasterGos niejestes sam ja mam tosamo ^^ znow mi niedziala -.-
|
Blacklist
No brawo za nową mape bo tylko na to czekałem i długo nie czekałem :)
|
no nareszcie wprowadziliscie te zmiany
A moim zdaniem ten projekt sie nie uda |
Według mnie blacklist jest b. dobrym pomysłem dzięki temu będzie wiadomo z kim nieiśćn ahunta albo coś takiego :]
|
;\
Cytuj:
Ale ja się chyba podaje... marnuje czasy... prubowałem pisać kod z małych liter i to samo... Dosłownie jak by wogóle nie dało się zarejestrować... ;( |
Cytuj:
Przykład: 1. Na obrazku widzę kod "hapd". 2. W komentarzu postaci wpisuję [[hapd]]. 3. Przepisuję z obrazka do pola "hapd". 4. Klikam register Po tych czynnościach można już usunąć z komentarza [[hapd]]. @Down A Liberty Bay i archipelagu nowych wysp to nie zauważyłeś? oO @2x Down Ja się zarejestrowałem bez problemu, więc to dziwne. W poprzedniej wersji blacklist najczęsciej popełnianym błędem było właśnie nie wpisanie na tibia.com w komentarzu kodu, bądź też nie podawanie nicku postaci, a jakiegoś wymyślonego loginu. |
zastrzelcie mnie ale w tej "nowej" mapie świata nie widze nic nowego, Black list ta no fajny bajer tylko po co? że co mam unikać tych kolesi ciągle wpisując ich niki, mam od nich nic nie kupować? czy co? Dobra wiem maruda ze mnie pewnie skoro takie coś zostało stworzone to jest potrzebne, Tibia.pl ciągle sie rozwija, coraz to nowe opcje są dostępne a pomyśleć że kiedyś to była strona na której tylko dało sie dowiedzieć ile defa i ma Crown shield, najlepszego zespołowi tworzącemu
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |