![]() |
GMs Isle
Tak sobie przeglądam mapke na tibia.pl a tam troche na południe od Carlin GMs Isle. Wie ktoś coś o tym ?
Może nie jest to nic niezwykłego ale szybciej tego nie było więc troche mnie zaciekawiło co GMowie mogą tam porabiać (mieści sie tam jeden budynek) |
http://img291.imageshack.us/img291/4...island2ol5.jpg
Tak to wyglada z bliska :P Wyglada jakby to bylo wręcz stworzone do picia kawy i plotkowania. Ciekawe dla kogo to krzeslo inne od wszystkich :). Ciekawe co jest na górze :evul: . |
up@striptizerki ]:>
a moze łożka ;p |
Hehe, bardzo dobry temat moze jak ktos wie cos niecos moze sie pochwali.
|
zauważył ktoś na zdjęciu w prawym dolnym rogu napis runar?
to ten co zrobił fake'a o tym ze byl w minomage roomie czyli to zdjęcie to tez moze byc fake ;/ |
Ten obrazek jest w zasadzie poprawny, chociaż kilka elementów wygląda inaczej, ale nie powiem jakich ;)
Po wyspie łazi NPC Penny, sekretarka. Niestety nic ciekawego nie mówi po za tym, że to brutalny świat i rozdaje listy :) Na górze jest... w sumie nic ciekawego. O ile pamiętam, to bibliteczka, ale bez ksiązek żadnych (chyba, że przede mną Steve pochował je ;) ) W sumie, to nie dziwię się, że taka wysepka istnieje, bo jak tylko GMowie pojawią się gdzieś na "normalnym" terenie, to zaraz mają zaspamowany ekran :P |
oops, ktoś mnei wyprzedził... skasować plx?
|
@ Matkus
Skąd ty to wiesz? Kolejna ściema, czy potwierdzone informacje? Czy w jakiś sposób można tam się dostać? |
Cytuj:
Cytuj:
Uprzedam pytania : nie, nie jestem GMem. byłem tam przy okazji Test Serwerów, bo poprosiłem kogo trzeba. |
zauważyłbyś że on jest administratorem to może on mógł bo esjt twórca tak wspaniałej stronki(lizodup px?)
|
Gapilem sie w to ~1h i zanalazlem (hehehe) nie jest az tak ,,inaczej"
|
Cytuj:
|
Po co są tam npc jak i tak gracze nie mają tam wstępu ?
|
Hmm..
Npc według mnie jest po to, aby GM mogli się teleportować do niego ;) Jak np. do gracza. Widziałem kiedyś screena gdzie byli wszyscy GM'owie przy tym stole. I to trochę inaczej wygląda.. Ale już dokładnie nie pamiętam jak.. Prawdopobonie tylko jeden gracz był na tej wyspie. Został tam teleportnięty, a następnie zabity. Lecz mógł to być fake. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja slyszalem ze raz na rl ( nie test servie :) ) jakis GM tpnal tam normalnego tibijczyka na 30 sek. a potem z powrotem wrocil na normalny kontynent :P
|
Cytuj:
|
Moze to jest tak bo gm nie ma vokation to moze jak sie loguje gdzies to wlasnie tam i jak tam jest npc to moze ona daje wszystkie reporty ktore zostaly zlozone :) . Takie se rozumowanie XD
pozdrawiam |
A w biblioteczkach na pietrze leza se listy opisujace wsze niecne czyny przy nickach , czyli kogo miec na oku ( huehuehuehue ). BY inny gm jak sie lognie mogl wiedziec co jest grane.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |