![]() |
Co wam sie najbardziej podoba w TIBII??
W te gre gra tyle ludzi tylko dlaczego? co wam sie najbardziej podaba??
|
bo tibia jest jedną z nielicznych gier wyrużniających sie z schematu:
int, dex, str + 3D + 100 profesji + Mangowa grafika |
Ja w Tibię gram z powodu... nie wiem :D
Już 3 razy kończyłem z tibią ale zawsze wracałem. TO jest po prostu grywalne, każdy chce być lepszy, Tibia dostarcza rozrywki i satysfakcji. |
Najbardziej w Tibii mi sie podoba to, ze Szwedzi temperuja wybujale ego mlodego, glupiego polskiego pokolenia.
Hail. Cytuj:
|
ymm... niewiem fajna i tyle :P bardziej rozbudowna od innych rpg ;]
gram bo gram :P |
Najbardziej podoba mi sie upor z jakim gracze skiluja knightami zeby expic w takim samym tempie jak nieskilujacy sorc/drut. :p
HAIL KNIGHT!!!!!!111111oneoneonejedenjedenjedenrazraz .......... rotfl :P |
Grafika....
|
Klimat, którego brakuje w innych grach mmorpg.
|
Tibia podoba mi się bo moge grac na slabych kompa,moge szybko ją sciągnąc a grafika jest wystarczajaca. Podobajo mi sie tez nowe tereny i potwory,po prostu tibia jest gitez.;p
|
ta gra nie ma grafiki, klimatu, muzyki(wogóle jakichkolwiek dźwięków), animacji, jakiegokolwiek wąrku fabularnego. Powiem więcej, ta gra wogóle nie ma sensu.
Ale jednak ciągle w nią gram Dlaczego?? _______________________ .................... |
@Wofe~
No no, ale poza tym, to ok? :< @topic Bo Pvp jest fajne ;< tj było. |
kolejny temat do nabijania postow -.-
jest temat co wam sie w tibi najbardziej nie podoba to ten pan chcial zaszpanowac pewnie i zrobil takowy temat ;] |
swoboda i to ze mozna grac bez konca
<ktos tam napisal ze jest w tibi 100 profesji> lol! |
Ta gra uczy solidarności!
|
Interesujący świat z rozbudowaną historią i wieloma tajemnicami
|
Cytuj:
Cytuj:
|
tysiace ludzi lubi poprostu, odglosy ludzi w tawernie gdy wejdziesz w drzwi, szum wody gdy lowisz rybcie. okrzyki godowe berserkow, grozby DLi i tylko to tych ludzi tam trzyma... dzwieki.....
|
Hmmm...
1. Questy 2. Potworki 3. Ogólnie Niby sobie chodzisz ludkiem i zabijasz potworki, ale ta gra ma w sobie coś takiego, co przyciąga. A może to, że można sobie poklikać z innymi ;p A nie grasz sobie sam/a. Ogólnie spox ;p że tak powiem |
Tibia the best
Znajomi pytaja w co grasz ?? Ja im mowie ze w tibie, a oni nato ze widzieli ze zje**** grafika itp. itd.
to ja mowie im zapraszam domnie zobaczycie oco chodzi... ...po 15 min jak to sie sciaga...zrob mi chara...:D :D:D Niewiem dlaczego ale ta gra wciaga...(...) Duzo razy zrywalem z Tibia bo jakis Hack czy cos ale po 2 tygodniach musialem wrucic bo mi sie snila po nocach i niedawala spac;) :p :) |
Co mi sie podoba najbardziej w tibi ?
A no hunciki B) Uwielbiam huncic giant spiderki dragon lordy hudry i inne fajne potworki .Jest przy tym sporo frajdy i satysfakcji jeśli wyleci coś fajnego B) ______________ nik: Mavax-assasinB) Profesja : Elder druid:cup: Level : 53 (stale sie zmienia w obie strony z powodu lącza ) M level 53 :mag: Best solo : według tabeli tibi.pl Dragon lord:crusader: Best w ekipie :hydra :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |