![]() |
O której godzinie jest mało ludzi na serwach
Może ten temat jush był, ale nie mogłem go znaleść(użyłem opcji szukaj)
Więc zadaje tytułowe pytanie "o której godzinie jest mało ludzi na serwerach niemieckich i amerykańskich??" Najbardziej mi zalerzy na Isarze |
na isarze nie wiem,ale konkretnie chyba prawie na kazdym serwerze jest malo ludzi od 6.00-10.00.
|
na tibia.com jest tabelka w ktorej jest napisane ile osob gra w tej chwili na danym serverze. wejdz kilka razy to zobaczysz o ktorej mniej wiecej godzinie server sie zapelnia
|
A jakoś tako wieczorkiem tak o 23:00-2:00 nie ma co??:(:(
|
tak wlasnie wieczorkiem jest najwiecej ludzi :(
|
No to ja odpowiem bo gram na isarze
a wiec nalo osob jest rano 6-12(czasami do 15-16) (ale to sa dane tylko orientacyjne, kiedys niemoglem sie zalogowac o 7 :P) mniej ludzi zaczyna sie tez robic wieczorem, ale w nocy raczej nie gram to nie wiem za dobrze (z tym tez jest ruznie raz jest full osob do puzna a raz nie) |
Ja tez gram na isarze i moza zalogowac sie o
W tygodniu -6.00 do 15.00 i czasami nawet o 20.00 Weekend -7.00 12.00 albo 13.00 Jak poprubujesz pare razy w tygodniu miedzy 15.00 a 20.00 to tez ci sie uda ale najpier zobacz ile osub jest na servie bo ja prubuje do 854 wbijac sie po pare razy z rzędu ale ale jak jest powrzej to czekam 10 min i znowu sie prubuje wbic :) najwieksze szanse są gdy jest 851 sprubujesz z 10 razy i juz jestes : P |
Na liberze 6-14 spokojnie się zalogujesz.
Na elysi 2-16 spokojnie się zalogujesz. |
Cytuj:
|
Na Titanii o TEJ porze[1:20] sie zalogować nie idzie!!miałem SZOK jak to zobaczyłem, a teraz ide spać bo grać nie idzie :(
No nieźle znowu ktoś za NIC dał mi minusy do reputacji KTO JEST TAKI WREDNY?? X( |
...
Na każdym serwie da się zalogować między 4-12 z rańca. No i jak jużktośwspomniał sprawdzamy tabelkę na tibia.com i wiemy czy wejdziemy czy nie.
|
Na harmoni jest najmniej osób (w tygodniu nie weekend) pomiędzy 1:00 a 12:00-15:00 (a nawet 16:P) Wejśc tam mozesz prawie cały czas no moze o 19:00-21:00 sie nie wbijesz.
|
na azurze po start serwerze tak po 9 i potem idzie juz w gore tak ze im pozniej tym wiecej ludu do 9 maleje i znowu w gore
polecam jeszcez tabelke na www.tibia.com |
Najmniej ludzi na każdym serwie jest to pora gdzies tak 7 do 14. bez problemu sie zalogujesz, chyba że w niedziele wtedy jest duzo ludzi juz o 8,00. Dla mnie to i tak bez różbicy. Mam pacca :)
------------- Klaun - 47 royal paldyn - Antica |
A moim zdaniem takie w takich godzinach jak wy podajecie to jest malo ludzi, ale w wakacje. Bo w roku szkolnym jak gram to tak od 0.00 do 4 w nocy prawie wogóle nie ma ludzi bo wszyscy na 8.00 do szkoły :)
|
Na isarze wbijesz gdzieś do 16:00 a na harmonii do 18:00(w tygodniu) i 16:00 w weekend.Najmniej ludzi jest na serwerach zaraz po resie czyli na serwerach niemieckich o 9:00 a amerykańskich o 12:00
|
Ja gram na Mytherze i jest to dosc mlody swiat, wiec od 6 do 15 loguje sie bez problemow. Ale czasami o 7 rano jest pelny i wtedy jest zonk, ale czekam 15 min i juz gram. Nie wiem jak jest na innych swiatach, ale czesto obserwuje Trimere bo tam kiedys gralem i jak o 10 rano u mnie jest 450 osob to na Trimerze jest wtedy ponad 600, wiec to zalezy od tego ile lat ma jakie swiat. Jezeli masz ochote to wstawaj rano o 7 i graj sobie do godz 14. Ja tak robie bo wtedy male lagi i w miare malo osob.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |