![]() |
Ogame
Ekchem czy ktoś kiedyś grał lub gra w Ogame ?? 8o ja gram teraz od nowa i szukam kogoś kto gra na Uni 12 B) bo POTRZEBUJE SUROWCÓW !!
czekam odpiszcie na temacik.... :] |
Po pierwsze temat o Ogame już jest.
Po drugie Ogame to NIE JEST RPG! Po trzecie jeśli piszesz temat, żeby pożebrać o surówkę, to wyjdź. |
NIE JEST RPG TYLKO MMORPG przez przeglądarke a jak sie myle to sorka ;p szukam tylko kolegi na uni 12 ^^ :evul: :p ale posłucham i niebende zakładał tematów bez sensu.... dzienki :)
|
Cytuj:
|
@Lasooch
a teraz proszę cię, wróć do jego 1 posta.. nawet jeśli temat się powtarzał... ale.. poszukaj tam słówka 'rpg' i zastanów się po co to w ogóle napisałeś? :confused: d.Taube |
Cytuj:
|
jednym slowem tylko luje w to graja :baby:
|
@Lasooch
nie wiedziałam, że jeszcze trzeba to komuś tłumaczyć.. ale... ten dział może i zwie się RPG, ale jest używany jako dział o grach więc błędem nie jest zamieszczenie tego w tym dziale błędem było by, gdyby zaczął pisać o tym, że Ogame jest grą RPG.. proponuję przejrzeć historię tego działu - a pojawią się tematy, które najlepiej potwierdzają moje słowa ;) tak więc, poruszenie tego, że nie jest to rpg, jest zbędne, a wręcz nie wiadomo skąd właściwie się wzięło w tym temacie B) d.Taube |
Cytuj:
|
Taube - cóż, jeśli tak, to niniejszym przyznaję się do błędu i idę pokutować ;)
Cytuj:
A zresztą, zadałem sobie trud przeczytania wstępu na stronie Ogame, i nadal nie widzę tam RPG, jeno strategiczną grę symulacyjną. A to jest różnica. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |