![]() |
Pożegnanie Raynolda (czyli mnie) z forum
Hahahahha Taki Marny Namefake A Wy Sie Nabraliscie Xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
|
Wielki odchodzi.
Poszukiwane zastępstwo? ;p |
o_O Raynold odchodzi ? Szkoda.
You have been warned .12:31 Raynold No coz, przynajmniej nie warnowales na daremno ;d Ariwederczi . Mmm.. wiedziałem ? d; |
Żegnaj, i powodzenia w nowym życiu.
|
hahahaha ale sie nabraliscie to namefake :PPPPPPPPPPPPPP
|
I dobrze szkoda ze tego szybciej nie zrobiles bye bye
|
Raynoldzik 3m sie jakos bye bye, moze bez tibi bedzie inaczej
|
ale wy dziwni jestescie raynold nie odchodzi to namefake !!! ahhahahah
|
rotfL :D
A tak przy okazji Zapraszam do tematu guild - Elite Fighters ;) |
Kolejna podpucha?? Ostatnio wszedzie widzę spisek :evul:
Hmm... i tu konto o nazwie Raynold(moderator) i tutaj jako zwykły użytkownik Raynold . .... Jeżeli faktycznie odchodzisz to wraz z tobą odejdzie mit jednego z większych evul bannator'ów(tak to się pisze?). @edit1 Kolejny spisek... :D Ciekawe kto za tym stoi? Oxy...?? |
Witam.
Ciekaw jestem, jak zroniłeś sobie taki sam nick jak nasz poczciwy Raynold. Ja się domyślam w czym problem tkwi. Po skopiowaniu Twojego nicka mamy "R?ynold". Intrygujące... Jak Tyś to zrobił? Żarty żartami, ale podszywanie się pod kogoś jest w naszym kraju karalne. Powienieneś dostć bana na IP. |
Cytuj:
Btw. Ja wiem jak to zrobić, była z tym afera na tibia.org.pl, wolę jednak nie mówić, bo zaraz znajdzie się 100 kopiujących nicki... |
Rаynold
R********ynoldR********ynoldR********ynold lol takie same nicki jak to zrobiles?
|
zrobił screena jego nicku wkleił w painta wszystko wyczyścił ( prócz nicku ) zapisał potem panel kontrolny...
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |