![]() |
Witaj w domu Tibia.pl!
Kilka dni temu informowaliśmy o przenosinach Tibia.pl na polskie serwery. Maszyna, na którym stała sama strona została przeniesiona już wcześniej, dziś przenieśliśmy serwery forum. W związku z tym niektórzy mogą mieć problemy z zalogowaniem się na naszym forum przez pewien czas. Wszystko powinno wrócić do normy, kiedy informacja o zmianie serwerów rozejdzie się po serwerach nazw, co nie powinno potrwać więcej, niż kilka godzin.
Dzięki temu zarówno strona, jak i forum, powinny działać znacznie szybciej, co powinno wam ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Forum oraz anglojęzyczna strona, pozostała w Niemczech. |
Nareszcie :) Wciąż czekam na panel moderatora... ;)
|
A ja biednego Raya męczyłem, bo newsa nie było.
btw... Fajnie. |
No i dobrze, cieszmy się.
|
Dobrze, że w końcu forum będzie płynniej chodzić, ale problemu z logowaniem się nie rozumiem.
|
Jak ta Tibia.pl zgrabnie mydli oczy :D.
|
No i bardzo dobrze! Szybciej lepiej wygodniej
|
miło że tego newsa dajecie... bo już męczyłem milana żeby założył temat za mnie w związku z tym bo sie nie moge zalogować :D już jest dobrze.
|
Swietnie stronka chodzi (:
|
Świetnie! Odrazu widać, że strona chodzi płynniej i szybciej. Dotychczas, nie mam żadnych problemów z logowaniem się.
|
Pamiętam jak kiedyś woczorami nie mogła się strona wczytać, a teraz... ;)
Ale dział z jedzeniem dalej nie chodzi :p |
Wkońcu płynny i szybko serwis tibia.pl.
|
sprawdzimy ten nowy, stary serwis w praniu ;-)
|
Ahhh... Tibia.pl w domq wreszcie ;p
|
super! stronka raz dwa mi sie pokazala i jak chodzilem po niej jeszzcy szybsza byla brawo!!:cup:
|
ładnie to tak??
Skoro napisaliście że "w ciągu kilku godzin wszystko powinno wrucić do normy" to dlaczego od przeniesienia forum do polski dopiero dzisiaj dałem rade sie zalogować ?? |
Nowe servery pvp kiedy wyjda czy ktos do K nędzy wie :P:p:P:s:d:D
????? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |