![]() |
ferumbas
Danubia
18:18 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil. juz powrucil czy to zapowiedz? postaram sie o ss :) |
Możliwe że wrócił na tą swoją wierze :) ale kto wie...
|
A raczej wieże.
O ile się nei myle to Ferka juz wiele ludzi upolowało. Na antice etc. Wystarczy sprawdzic w dziale z filmami albo w wydarzeniach ze swiatów.. (chociaz nie jestem pewny czy w wydarzeniach~ jest cos o tym) |
na refugi jeden koles o nicku ksen bral na solo fernumrasa mam filmik jak go znajde to dam linka:]
|
@up
jestes pewny ? :P Mysle ze na Danubii sobie z nim poradza ... |
Cytuj:
A ja mam filmik jak zabijam 10 Orshuw |
Cytuj:
@Tak tak solo ... |
ta jasne 137 ek solo freumbrasa, czyli co to jest zwykly potworek pokroju demona/warlocka (no moze troszeczke mocniejszy)???
|
On jest silniejszy od Orsha... Nie da się go zabić solo...
|
up: wszystko sie da...
topic: znajac zycie tak samo jak orsh~ nie zawita on na harmonie :( |
Cytuj:
Tez mam taka nadzieje to tez gram na tym swiecie . HARMONIA ROX !!! Cytuj:
|
Ferumbras to najlepszy lepszy potwór w tibi i na bank nie zabił by go 137 Elite knight na solo. A tak po zatym to ktos wi czy ferumbras bedzie na Elysi :D????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie z potworem ktory wali coomba do 3-4k(zapewnie tak feru nawala) i ma pewnie z 30 k hp i sie leczy po 3-5k -.-' nawet tam te wasze tajfuny sero i eternale go nie zabija solo bo jesli tak to czemu ludzie nie soluje orschow? |
Po prostu zrespil sie ten Ferumbras i tyle.
Akurat byl u mnie moj ziomek 150+ i mowil ze to sie zrespil i pojehal na hate zeby szybko isc z Danubia go ubic ( tego Ferumbrasa ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest raczej niemożliwe aby solnał ponieważ tam jest Ferumbras+ 6(?) demców
|
Moze i EO czy Sero dalby rade ale Ferek musial by sie leczyc co 10-15 tur.A zazwyczaj leczy sie z reda na yellow[widzialem filmiki] i co 2-3 kolejki.Zeby go zabic trzeba bic 3-4k dmg na ture tak wiec...nieda sie go zsolowac na lvl mniejszym niz 600 xD.Fer ma malo hp ale sie szybko leczy a wedlug mnie najelepszy potworek to Ghaz or Morgaroth.
|
On sie leczy zawsze nawet jak ma full hp i nawet Seromontis+EO+MDW by go nie dali rady ubic...
Myslicie,ze to taki latwy potworek jak orsh? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |