![]() |
Co robicie podczas treningu?
Jak każdy wie wielogodzinne trenowani postaci bywa nudne. Co więc w tym czasie robicie, macie jakies fajne strony do czytania czy gracie w jakies inne gierki? Piszcie co robicie, ja jak trenuje paladynem to gram sobie na emulatorach staych gierek. Contra, Mario i takie tam ;)
|
Elo spoko ziom!!
Ja oglądam TV lub szaleje na forum!!
|
ja czasem ogladam tv, czytam forum albo gadam na gg i w tibi ;]
|
Forum
Ja tam nawet jak nie trenuje, to przegladam forum. Wlasciwie to caly czas je przegladam, bo co chwile pojawia sie cos nowego. Tibia rulz
|
może mi powiesz jak ty chcesz trenić pallem, robiąc jednocześnie coś na kompie, hę?
|
...
Ja przeglądam forum , albo siedzę na jakimś komunikatorze :)
|
Cytuj:
|
WinAMP, gg, forum, TV, coś jeszcze ??
A ja treniąc (bawiąc się uh-makerem) włanczam se WinAmpa, forum (na nim jestem bezprzerwy :P), GG i czasem (czyli 75% szans) TiVika. I tak oto czas leci mi jak wida w klozecie :)
|
Ja odpalam Winampa i przeglądam forum lub statystyki tibijskie
Oczywiscie GG cały czas włączone mam ;] |
Ja rowniez nie siedze przed komputerem i nie patrze caly czas na trening!!! :)
Ja jesli trenuje to zawsze jestem na forum i na stronach pilkarskich poniewaz ten sport mnie interesuje!! :) Jednak czesto sie zdarza ze trenuje(3 razy sie zdarzylo) przedgladam strony a tu patrze "You are dead" :(
|
Ja jak trenuje to przegladam forum tibia.pl lub czytam ksiazke przy kompie i zerkam co jakis czas czy wszystko dobrze ;)
|
@Michalek
Właśnie dlatego, podczas treningu, nie przeglądam żadnych stron (chyba, że chcę coś szybko sprawdzić), lecz bacznie obserwuję trenujących, by nie zabrakło im jedzenia, by się nie pozabijali (w przypadku palków), a co najważniejsze, pilnuję by nie zrobił nam "kuku" jakiś high level, który nie otrzymał odpowiedzi na pytanie typu: "AFK?!". |
^^
Ja podczas treningu : sprzątam, jem, ide do sklepu, odrabiam lekcje, przeglądam forum lub inne stronki. Przeważnie trening AFK (jeszcze nigdy nie zginełem THX dla kumpli z treningu w szczególności dla Sillenta)
|
Ja właśnie trenie i na forum całyczas jestem i to jest co reobie treniąc :D
------------------------------------------------------------ Profesion: Knight Skills: 65/63 Level: 20lvl lunara rulerzzzzzz plusy do repytacji bendą mile widziane |
Jako, ze jeszcze do niedawna mialem palka to siedzialem przed monitorem i podnosilem dzidy caly czas i tylko winamp wlaczony co by jakas muzyczka leciala :P Ale teraz gram magiem wiec jak "trenuje" mlvl pod depo to przegladam to forum i sie wypowiadami daje rady tam gdzie moge pomoc :) albo ogladam se TV bo telewizorek stoi obok kompa :D
|
Ja jestem palkiem i nie moge siedzieć na afku, niemam tyle capa, w tym mi problem, ale biore tyle dzid ile uniose i pukam kumpla ile sie da. Dosyć często siedze na forum lub innych stronach
|
Co robie? Podnosze spiry, hahaha :). Jak gralem knightem, to kiedys z kumplem po 10 godzin trenowalismy z macrem, wtedy robilem wszystko co chcialem, a skille same lecialy ;P
|
Nudzę się słucham przekleństw kolegi, że zakłada armor, bo go zabiję jak tak dalej pójdzie :]
Jako paladyn muszę podnosić speary, nie ma wyboru. |
a
bany to ja oki turs paint boll
pamiętasz zajołem pierwsze miejsce w strzelectwie napisz coś |
Robie aż za duzo :)
Podczas treningu przeglądam właśnie to swietne, geniealne i przejrzyste forum :) czasami ide do kibla albo ogladam tv.Eee.... i jeszcze czasem łowie rybki jesli miejsce na to pozwala ;) A reputacja ciagle 0 :( mam nadzieje ze pewnego dnia ktos sie nademną ulituje :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |