![]() |
Wczorajszy loot + domek
Green gem z imargamem + blue gem w wykonaniu ima solo (i tak jest moj juz ;])
http://img123.imageshack.us/img123/7543/uo0028kd7.jpg |
Gratz, ale jest temat 'Nasze Domy'.
|
mm, ale ja nie mowie tylko o domu, ale tez o loocie, a zamiast dawac to w "nasze domy" i na "nasze looty" to wolalem to na defaulcie robic, 2 w jednym
|
To juz za duzy wysilek dla ciebie 2 razy skopiowac post w 2 tematy? :|
|
No nice domek...:p więcej SS'ów...;)
Zapraszam do komentowania tematu Elite Fighters Guild |
no nieźle, a zdradzisz skad macie te gemy ?:] kiedyś przydałoby się dodać co nieco do domku, to czemu nie gema ?:D
|
pikny lot XD poprostu GZ
domek zajebisty |
Cytuj:
|
Gdyby była fota jakiegoś małego domku ze śmieciami to byście wytyrali autora.
A poniewarz widać że od wysokiego lvl'a i fajne rzeczy więc mu gratulujecie mimo że : 1)nie ten temat 2) jeden ss <lol> 3) totalna glupota Nie lepiej podejść do niego tak jak do normalnego niskiego lvl'a? :confused: |
Cytuj:
|
lol
Musiałes robić nowy temat?? Mogłeś to wstawić w temacie o Furorze. Ale domek fajny i ogólnie Gz:p
|
@ktośtam up
Tak, ja tak serio. Nie expie raczej na djinnach więc nie wiem jaki rzadki loot z nich wypada @i jeszcze ktośtam up nie, nie podejdziemy do tego jak do zdjęć low lvla, bo Czips ma się czym pochwalić, a co kogo obchodzą plate sety w 15 sqm domku ? >.> Pozdrawiam, Suv~ |
Widac zazdrosc przez niektorych przemawia, ale mam to gdzies :)
Btw tylko 2 gemy leca z djinnow, green z efreeta a blue z marida, zas violet leci z faraona. |
Cytuj:
Jesli na tym ci zalezy to: gz... zal.. |
Cytuj:
|
@up
Czerwony gem mozna zdobyc nie tylko z questa , mozna takze z stone golema wylootowac . Co do loota gratz ale temat niepotrzebny mysle |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |