![]() |
25 druid gdzie na tiquandzie?
Mam 25 lvl druida mlvl wstydzę się podać, znudzony jestem rotami, dwarfami, larvami tomby jeszcze zostawiam i chiałbym poexpic na tiquandzie i tu pojawia sie moje pytanie w jakiej części tejże urodzajnej wyspy mogę expic bez obaw o spotkanie z hydra, split netle czy jakichs innych strzelających krzaków. Chciałbym nabijać lvl tam gdzie są słonie, terror birdy, tarantule, dworcki, ew. jakies pojedyncze malpy czy slabsze jaszczury. Jeśli istnieje taka możliwość prosiłbym o zamieszczenie mapki z zaznaczonym teren, który jest dla mnie odpowiedni:]
|
Do 35 lvla możesz ganiać się ze slime i terror bird na polnoc od miasta, jest tam też duży resp krokodyli. Po 30lvlu można popijać manaski żeby przyśpieszyć hunta. Loot nikły ale wydatki również.
:edit: Nie potrzeba mapki, idz po prostu od dp w górę. Granicą expowiska jest wejsćie do gęstej dżungli dookoła banuty gdie łażą carnphile które są dosyć wredne. |
thx za odpowiedz, a jescze takie pytanie mam lepiej z summonami tam expic monkami czy cus czy samemu i wjakiej czesci tiquandy jest najwiecej tarantuli(chrapka na time ringa;])
|
jesli szkoda ci kasy na manaski ktore raczej z kasy sie nie zworca to z monkiem
tarantule sa na poludznie od dp za rzeką ale trzeba uwazac bo czasem w grupach wystepuja |
thx za konkretne odpowiedzi/temat do zmaknięcia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |