![]() |
Okrutne Demony
na tibia Wiki zamieszczone jest kilka stworów demonopodobnych w kilku grupach:
Magic Creatures: -Demon Bosses: -Orshabaal Archdemons: -Morgaroth The Ruthless Seven: -Apocalypse -Infernatil -Verminor O tych pierwszych dwuch wiem dość duzo, a o następnych czterech prawie nic. Napiszcei co o nich wiecie |
Cytuj:
Morgaroth jest nawet gdzieś filmik jak jakis koleś bloczy Morgarotha jest on bodajże najlepszy z potworów oprócz Ferumbrasa=o ile istnieje a o Ruthless Seven to są jakies legendy chyba tyle wiem P0zdro mam nadzieje ze pomogłem choć troszke |
Ferumbras już raz się po update pojawił
|
Cytuj:
Wszyskie pojawiły się na tesr serwerah a 3 pierwsze już pojawiły się w tibi. |
Właśnie przeczytałem temat na forum Mineland o tym i rozumiem o co w tym wszystkim chodzi- Cipy uatrakcyjniają gre.
Jak dla mnie temat można zamknąć |
Cytuj:
Kiedy ?? I gdzie ?? opowiedz mi ! |
Cytuj:
i to już troszkę czasu temu :] |
Na guardi byl jakies 2-3 dni temu :P (jak nie 4) na edron =]
|
Cytuj:
|
a skad wiecie ze ta wieza sie ferumbras tower nazywa na tabliczce napisane?
|
to jest raczej świątynia, a nie wieża
|
Cytuj:
|
Więc tak, są sobie demony; ot takie zwyczajne.
Mają one swojego boss'a; jak wiele innych stworków. Orshabaal się zwie. Są też Archdemony, czyli grubsze demony. One, na całe szczęście, żyją sobie w społeczeństwie swoim i mają swoje sympatie i antypatie. Więcej, podzieleni oni są na małe ugrupowania które cały czas ze sobą walczą. Takie grupki to np. Triangle of Terror (trójkąt terroru) w którego skład wchodzą : Morgaroth intrygant, Ghazbaran władca ostrzy oraz Zoralurk ten o stu twarzach. Inna grupką jest The Ruthless Seven (bezlitosna siódemka) : Infernatil, Pumin, Verminor, Tafariel, Apocalypse, Bazir, Ashfalor. Na końcu są Demon Overlordowie którzy są totalnie przewaleni i o nich narazie mało wiemy. Fembruras to jakiś dziad któremu się poprzewracało pod kopułą i wymyślił sobie że zniszczy Thais. |
jak chcecie zobaczyć ferumbras tower to gdzies na tibi.de jest filmik wmv
|
Cytuj:
. |
Cytuj:
Budynek ma kształt wieży, mieszka w niej Ferumbras, więc na zdrowy, chłopski rozum można ją tak nazwać, a nawet powinno. A, że oficjalnym językiem tibijskim jest angielski to wypadałoby tytułować ową wieżę - Ferumbras's Tower. |
Kurwa...jak ktoś sie w archeologa bawi to nie tutaj. Proszę o skasowanie tematu bo będzie dużo spamu.
Orsh Byl zabijany byl parenaście razy. Morgaroth był parę zabity. Koniec tematu. Jak chcecie wiedzieć lot to www.tibia.pl. Cya |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |