![]() |
Problem z blacklistą tibia.pl
Otóż chce się zarejestrować na tej liście ale jak wpisuje kod sprawdzający to wywala mi coś takiego:
You have to type code from picture here. No to wpisałem ten kod tak jak tam pokazali [[kod]] nawet napisalem tak [kod] i bez tych [] ale za nic w świecie nie moge się zarejestrować. Proszę o pomoc. Ps: Pisze to na forum, bo to w sumie jest projekt tibia.pl ;) |
niewiem dokladnie o co lazi ale jak cos takiego wyskakuje to moze im sie serv zawiesil. sproboj jutro ;)
|
Cytuj:
|
No wpisuje wszystko co trzeba podajać mój nick z Tibii by było wiadomo kto raportuje ale nadal przy wpisywaniu kodu wywala mi taki napis:
You have to type code from picture here. Nie moge wpisać tego kodu i nie wiem czemu. |
W komentarzu postaci na którą zakładasz konto musisz wpisać kod w formacie [[kod]] (koniecznie z małych liter), natomiast w polu pod obrazkiem normalnie bez [[ ]] (również z małych liter). Przykład:
Obrazek: nusg Pole pod obrazkiem: nusg Komentarz postaci: [[nusg]] Komunikat You have to type code from picture here. wyskakuje w przypadku nie wpisania/błędnego przepisania kodu z obrazka do pola. |
Ja wiem o co chodzi (raczej).
W miejscu pod obrazkiem wpisujesz np: earo W komentarzu swojej postaci w tibi wpisujesz [earo]. Lub z dwoma [[ ]] nie kojaży już. -------- Za wolno :/ |
No dzięki pomogło mi to ruszyć ale mam kolejny problem.
Pisze mi, że nie ma takiej postaci na tibia.com . :D :D Zaręczam wam, że wpsiuje poprawny nick. :p |
tak samo jak zareczales ze kod dobrze wpisujesz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |