![]() |
[7.78][Rec][Premia] Anhilator ]:->
Pamiętajcie, nie warto być koleżeńskim na anhilatorze i dawać uh'y osob± które bior± ich za mało - 30 bp uhów
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10698 |
Dobry filmik tyle że jeszcze nie widziałem żeby komu¶ na annihi 30bp uh poszło i poległ :> Zazwyczaj raczej do 20bp schodzi ;)
|
o czlowieku... ten film wymiata.. nie bede spoilowal o co chodzi ale naprawde Tocca czy jak on tam mial zaimponowal mi... serio.. podziwiam go... tylko dla mnie wydalo sie dziwne jak oni atakowali te demony.. to wygladalo tak jakby oni rzucali tymi p boltami i burstami.. tak recznie o.O raz atakowali, raz nie... nie kumam tego.. ale filmik rox ;)
|
o kurde ale niefart :( demon miał jakie¶ 300hp, a jemu się UHy skończyły :( Niepotrzebne dawał, lol, dał mu ponad 100 UHów
|
mhm
Cytuj:
|
Gdyby wszyscy tibijczycy byli tacy..eh...
Pieknie sie zachowal, ale szkoda, ze sam padl, w sumie to gdyby lali tego demona przy koncu to by all przeszli~ |
Niom szkoda,że padł sorc mógł zabrać ze sob± z 2 sd na dobitki ;/
|
co za pech ;( szczere kondolencje
|
No niee tak sie pięknie zachował a padł :/ ajjj
|
Aff to widac nie wiecie ze po update jest exhaused na bursty uzywajac hotkeyow ? :p
Zachowal sie niby pieknie (zrobilbym to samo dla kumpla) ale coz mogli to zrobic tak ze on by uhnal tamtego a on by jebnal sd :p (w koncu wszedl 1sqm > czyli dostawal mniejsze obrazenia) |
Zachował sie Pięknie ale mogł ten assasin też co¶ dać tamtemu a tak to padł :< Mam nadzieje , że powiedzie mu sie następnym razem.
Pozdrawiam Sowa. |
Pierwszy raz widze film ze komus uhow braklo :evul:
|
Buahaha :d ej no myslalem ze nie wyrobie jakis 100 hp zostalo -.- no ale chcial byc kolezenski to byl :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |