![]() |
Przewodnik tibiCAM
Robie tutaj przewodnik do nowej tibiCam bo uznalem ze sa ludzie niepotrafiacy tego uzywac :P {patrz muj kumpel :P}
Wpierw pobieramy nowa wersje : http://www.home.no/tibicam/TibiCAM***** Ten link podawal sam Dr. Omander :P Wtedy rozpakowujemy i naciskamy ikonke z takim malym smiesznym ludzikiem :P { Tibicam***** } Naciskamy przycisk Options i wybieramy sobie jezyk jaki chcemy { ulatwi nam to uzytkowanie programu } Jezeli chcemy nagrac jaki kolwiek Filmik to naciskamy przycisk " wybierz " I wybieramy nazwe jaka ma nosic ten film. Nastepnie naciskamy przycisk nagrywanie i nagrywamy xD Gdy skonczymy naciskamy przycisk "zakoncz nagrywanie " Aby otworzyc jaki kolwiek Filmik : Wlaczamy tibie oraz tibiCAM . Naciskamy przycisk "odtwarzanie " i robimy tak jak bysmy wchodzili do tibi "new game " I w tym momencie niewpisujemy loginu itp tylko naciskamy enter .Wybieramy Filmik ktury chcemy obejrzec i OK :P To by bylo na tyle jak jakies bledy to napiszcie. " mylic sie jest rzecza ludzka :P" Mam nadzieje ze to komus pomoze:P |
Amnesty (internasional)
Chyba oczyms zapomniałeś:
Nagrywanie: wciskamy: Aktywuj > Nagrywanie > Wybierz (i sie logujemy) by zakonczyć klikamy "zakoncz nagrywanie" Odtwarzanie: Aktuwyj > Odtwarzanie > Logujemy się na puste okienka (bez nr acc i passa) i wybieramy film. |
??
Gdy tak robie i wybieram film wyświetla mi się błąd i mam do wyboru przycisk zamknij a gdy juz nacisne przycisk wyłącza mi sie Tibia.
Co mam robić ? |
Cytuj:
|
a mi zaden blad nie wyskakuje tylko pokazuje sie puste okienko z postaciami ;(
A moze ta wersja TibiCAM nie dziala z najnowsza Tibia ;( Probowal ktos na najnowszej wersji gry ogladac filmy TibiCamem? |
Cytuj:
MAM NAJNOWSZĄ TIBIE Z UPADGEM wlaczam tibicam i klikam odtwarzanie powinno pokazac sie okno logowania ale noic sie nie pokazuje :confused: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Dobra , odpalam nową tibie cam , wlonczam tibie , active , play w tibi puste okno i ok : Connection revused =/
|
??
No to moze mi ktos powie dlaczego ??
P.S. Widze ze prawie kazdy ma jkies problemy ;( |
a mi wywala jakis blad pojawia sie przycisk zamknij i sie tibia wylancza co to jest HELP PLX:P:P!!!!!
|
Cytuj:
Cytuj:
PS. Mam deja vu, jakbym już to kiedyś pisał ;/ |
Shae ... To mi odpowiedz na muj problem =/?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |