![]() |
Przeróbki itemów
Hej, nie wiem czy był już taki temat, jeśli tak to go usuńcie.Co powiecie na własne przeróbki eq?Nie mówię o broniach, bo to wiem, że było...
Tabelka wyglądałaby mniej więcej tak: Nazwa:??? Armor:??? Wypada z: Specjalne: Opis: Zdjęcie(jeśli komuś się będzie chciało) Dobra, to ja zacznę Nazwa:Magic Knight Armor Armor:18 Wypada z: Demon, Orshabaal, Serpent Spawn Specjalne:Brak Opis: Pancerz nieco lepszy od MPA.Bardzo rzadko można go znaleźć w Demonach, trochę częściej w Orshabaalach i Serpentach Zdjęcie:http://img209.imageshack.us/img209/1542/armor1wa3.jpg Później dodam coś jeszcze, teraz mi się nie chce :P Edit@ *Down Dobra, spoko, mogę temat usunąć...Jest temat o broniach, więc chciałam założyć też o innym eq, ale skoro nie chcecie to nie...Nie zmuszam... Edit@2 DOBRA, USUŃCIE TEMAT, BO JA SIĘ NIE ORIENTUJĘ JAK TO ZROBIĆ.JAKOŚ NA TEMAT O BRONIACH SIĘ ZGODZILIŚCIE A NA TEN NIE...NO TRUDNO...TEMAT DO USUNIĘCIA W TAKIM RAZIE.A TO, ŻE JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM I MAM MAŁO POSTÓW TO NIE ZNACZY, ŻE OD RAZU MUSICIE MNIE PRZEKREŚLAĆ... |
Powiem ci tylko że ten twoj mka jest z dupy to żaden wyczyn użyć painta i przenieść kawałek knight armor'a na mpa :/
|
Boshe kochany... dziecko wez moze zapisz sie na kolko plastyczne albo cos w tym stylu jezeli sie nudzisz.
|
lol ten temat jest do dupy
|
lol bezsensu by było zeby z serpenta lecial czesciej niz z demona skoro ten arm by był lepszy niż MPA ;/
|
Jezu, ale na niego nakrzyczeliście:D . OMG, może nie umie robić obrazków, ale temat nawet, nawet ciekawy. Szkoda, że zamiast normalnych odpowiedzi, same krytyki...
|
Omfg You see Paint Master. -.- Są bardziej "inteligętne":cup: programy do przetóbki grafik... paint to nie wszystko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |