![]() |
45 elder za tp w tombie
Wystawiam filmik z Candii mojego autorstwa, byłem w Tombie i ciekawe rzeczy się działy , dlatego polecam obejrzenie (również ze względu na lot :) - jaki był ? polecam obejrzenie ! ) filmik nie jest zmontowany, przerwany jedynie w momencie kicka i kontynuowany po nim:p
Oto filmik : http://rapidshare.de/files/29472076/hs-tomby.rec.html Na prośbe użytkowników reupload: http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...&act=&gk=egipt >. czekam na opinie jak się podobał :) |
Rehst plax bo
You have reached the download-limit for free-users. =p Peace, Hov |
;(
Nie moge sciagnac ;( Od jakiegos pol roku zaczalem znowu sciagac filmiki na TibiCam ale tego nie moge !! ;( Pamietam ze trzeba podac ten kod co nam podaja ale nie ma go !! ;( MOglby ktos pomoc ??
|
niezle :) z tych emocji widze ze zapomniales beholder shield, oby tak dalej i bij szybciej te levele ;)
|
heh filmik niezły ale to mnie dobiło:
15:39 Herr Starr [48]: masz to na filmie ? 15:39 Herr Starr [48]: to daj na tibia.pl to :D 15:39 Herr Starr [48]: będziesz sławny Ej ale jak ci nie postawię pomnika to mnie nie bedziesz lubil ?:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Az mnie zamurowalo ze zdziwnienia niektorzy to maja farta :)
Candia roX ! |
To mój pierwszy filmik na tibia.pl więc postaram się wkrótce o nowe :)
Cytuj:
Fesz powiem Ci że ja też miałem zawsze pecha ale z Hydrami na vampy w sumie poszedęłm 2 raz a pierwszy na Tomby za tp :D a co do Candii to się zgadzam w 100 % rulezz oprostu |
Obejrzałem film. Nawet niezły, przyda mi sie to gdyż już niedlugo wybiore sie tam.
Co do Candi to Candia SUX zaduzo thief lotbagow noobow scierw i ludzi wbijajacych sie na expa. Pozdrawiam Sir Karakan. |
Z tym kickiem scema bo gdybys mial kicka wylonczyla by sie tibia cam jak mu ukradles te 10 k dlaczeo mu nie oddasz ?
Dlaczego nie przesuwales dsa po ukosie ? (pewnie nie umiesz) Z tym beholderem shildem zawaliles sprawe mogles wywalic bp z flaskami po mf... @down jak ci ukradl 10 k napisz o tym na forum tibia.com i w black list |
Cytuj:
|
Bo miałem kicka. Jak mialem Ci odpisać jak nie miałem twojego name ?! wtf.
Thiefem lootbagow nie jestem noobem też nie a tym bardziej ścierwa jak mnie tak nazywasz ^.-. Jesteś nie wychowany. To jest temat do komentowania Filmu a nie do rozmów jak na ircu. Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
|
@up
HAHAH rzadzisz !!!!! buhahahahahhahahahahahah Poprostu miałem "upłynoł limit czasu połączeń" czy coś w tym stylu i mnie z Tibi wyłączyło. A Wiecej obrazków w podpisie to nie mogłeś mieć? @Down OWNED? Co mają dsy do rozmowy o kickach? zal. pe el |
Cytuj:
|
Filmik najs =d a tak wogole hmm to King~ przeciez to nie jest film Sowy, wiec wogole wtf w tej waszej dyskusji... i w ktorym momencie ten co krecil film cos komus ukradl =S
Peace, Hov |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
FILM DNO, ZENADA!!!!1 gosc noob na huja :( NIe sciągac bLZ!!! :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |