![]() |
free items by me czyli 30 sorcek
No to tak dzis sobie powiedzialem "koniec z tibia " i zrobiłem "free item" :] ale jazda tu daje link z filmikiem z tibiacam
http://rapidshare.de/files/29488403/..._sorc.rec.html coment plxx (rzecz ta dziala sie przed chwila na świecie Calmera):D |
jak to powiedzial bardo madry czlowiek: nie karm trolla :D
3 rzadki ludzi za sciana mowia wszystko pozdro |
wrzuć na tibicams
|
15:43 Babcia Piorun [8]: zalezy mi tylko na naginatce
15:44 Babcia Piorun [8]: prosze.. 15:47 Babcia Piorun [8]: jebane dupolizy. Troll wyższego stopnia.:D Widzialem Cię często w depo Wladca, szkoda że odchodzisz:( |
Widzialem lepsze, no ale gz, ze skonczyles z tibią ;)
|
nagnita
nagniate se zostawilem ale mi wczoraj zakosili jak sie nia bawilem nie chcece postaci na 30 lvlowcu ? boo mam
|
Nie ma to jak noobki ktore by sie pozabijaly zeby tylko dostać itemy.
Lubie sie na nich patrzec ^^ PS. Ja hce pozdadź 1111!11111oneonerazrazcharordieplx (Joke Offcourse, błędy zrobionecelowo) |
itemiki byly by lepsze toznaczy polecial by g-armor,crown legi,demon shiel, boh,royal helmet i jeszcze ze 20k ale mialem hacka ;/ noob jakis sie na mnie uwzial xD deje passy kto bedzie pierwszy ten lepszy naab
mam nadzieje ze bana nie dostane ;P |
Cytuj:
A co do filmu to pamietam jeszcze te czasy kiedy sie latalo za jakimikolwiek itemami:D |
lol dac wam postac i nik nie chce xD tam wyzej byly pasyy ale ok xD ale takto to zrobie konkurs
1miejsce 30sorcek 2miejsce 16knight i 12pall xD 3miejsce drut na 20lv 4 miejsce pall z jakims tam eq nie wiem jaki lv xD |
:p
Jak nie masz co z charem zrobic to daj go mi :D oddasz go w dobre rece :)
|
ja moge chetnie przejac chara ^^ .. bravo ze konczysz z Tibia, ! jeden mądrzejszy czlowiek :P heh ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |