![]() |
Boss Piratow I Jego Sludzy <<<<<<
JAk w temacie http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/10746
loot bardzo ciekawy: YOU SEE RON THE RIPPER'S SABRE i jeszcze armor jakis ;] ale zobaczcie sami. |
1. To twój film?
2. Czy ten atak piratów można samemu wywołać? Bo potrzebuje addonu do pirackiego outfitu :) |
wszytko fajnie,ale wiadomo do czego to jest?
|
Z tego co wiem ot potrzeba 4 itemy po 1 od każdego z bossów pirackich i wtedy można to wymienić za jaki¶ odjecahny addon, piracki kapelusz czy innego łacha :P filmik fajny tylko kretyńskie zachowanie pod sam koniec filmu było troche wnerwiajace - 113ek a i tak musiał pozabierać deadlooty z martwych ludzi co padli od tego ataku -.- a piratow to nawet nie otweiral - capa nie mial to i tak by niczego nei wziol :D
|
Spoko filmik!
|
Cytuj:
filmik fajny :) |
Filmik fajny ale do czego wkoncu ta "sabra"?
|
[quote=Hugo;938970]Jak sie nauczysz czytać po angielsku to bedziesz wiedzial dlaczego otwieral :)QUOTE]
To by¶ powiedział od razu a nei się wym±drzał, nie bior±c pod uwagę nawet tego że ja nie czytam niczego na tego typu filmach tylko patrzę co się dzieje ciekawego, jak sobie co¶am gadaj± to ja mam to gdzie¶ i tyle, jak otwierał ciała kumpli to może dobrze ale zwróciłem uwagę że jaki¶ kole¶ się aż pluł żeby mu deadloota oddał a ten tego nie zrobił. UP@ Szabla jest do addonu do outfitu pirackiego, już raz to napisałem... |
A mi filmik niedziała :C afffffffffffffffff
|
[quote=Saviour;939593]
Cytuj:
Thx :D nie zauwazylem ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |