![]() |
Soluje dragona
Hej mam 19 lvl i soluje sragona obejrzyjcie warto:)
a oto link: http://adriandeja.fm.interia.pl/dragonsolo.rec |
Czekałem na ten filmik bardzo długo.Bardzo ci dziękuję za ten filmik.Masz u mnie plusa.Może zaraz dam ci reputację spoko Filmik.THX jeszcze raz
|
No coż. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować. Szczęścia troszeczke miałeś nie powiem ale to nic. Wszystko byłoby ok,ale zadziwia mnie jedna rzecz. Ubiłem już sporo dragów a nigdy mi nie uciekały stojąc praktycznie w miejscu! ;)
Edit:Poprawiłem błąd ortograficzny. Jeden błąd a 5 osób za to minusa... :( |
:)
Fajnie ze filmik sie podobal a co do szczescia to nie wiem bo zabijam dragony od 15 lvl z uhami to widocznie mam go bardzo duzo:)
|
Bardzo fajny film. Gratuluje. Zuzyles nie wiele bo tylko 1 czy tam 2 uhy :) Rzeczywiscie masz ogromne szczescie , poniewaz jak ja huntuje na dragach to dosyc czesto mnie wala z gfb :/ , moze przez to ze zabijam go w jaskini, a ty ledwo co go widzisz bo masz miejsce do uciekania ?? nie wiem, ale ok. Jeszcze raz WIELKIE GRATZ. Moze i ja nagram kiedys jakis film :)
|
Cytuj:
Wiesz dlaczego stał w miejscu? powiem ci... Jeżeli jakis stworek który ucieka będzie cie gonil , i wyjdzie poza miejsce swojego respa, to tak jakby sie zawiesi i niewie co ma z sobom zrobic gdy przyjdzie jego pora na ucieczke:) + Reputke up plx + |
Fajny filmik ^^
@Gron'Inv ty ^^ @topic Oglądam stare filmy i bawię się w archeologa : < |
/\ Idiota...
|
A mi film nie działa :(.
|
nooby nooby...
|
Cytuj:
|
Archeolodzy ;*
|
ej archeolodzy odkopcie jakies itemki dla mnie ;*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up ?^^ |
Cytuj:
|
Temat do zamknięcia :baby:
|
A czy autor z łaski swojej moglby napisac ze nie jest to film na tibicam 8.1 ? Wlasnie stracilem 2 minuty swojego zycia na ten temat...
|
Jak ten filmik jest sprzed 4 lat to na jakiego "grzybka" go komentujecie?
Niech jakiś modek zamknie ten temat, proszę. @down Boże... Po pierwsze: na *** tu piszesz jak to temat sprzed 4 lat! Po drugie: A co swoimi postami udowadnia Armes? Neopostman dobrze mówi, że on udowadnia swoją głupotę... |
Neopostman a ty myslisz ze jestes fajny bo nalezysz do ''Tibia.pl support'' ? i wszystko ci wolno huliganie ?!
Niestety musze stwierdzic ze nie jests fajny ;( ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |