![]() |
Przydatny Poradnik
czasami macie problemy ze sie nie da usunac jakiegos pliku??tak to ja jestem tym zbawca!!dam wam poradnik jak skasowac plik ktorego nie da sie skasowac :D
no to punkt nr 1 jesli wyskakuje ci okienko ze ktos uzywa tego programu to tak zrob punkt nr2:wchodzimy na jaka strone do sciagniecia pliku (ja bylem na skype.pl :P)powiem jak sciagnac plik w nastepnym punkcie punkt nr3:np macie gdzies tam zapisane (ja mialem to samo:P)np Jakis_shit***** sciagacie skype i zmieniacie ze Skype***** na Jakis_shit***** czekacie az sie sciagnie i restartujecie kompa i kasujemy pliczek ktorego sie nie dalo skasowac :P koniec oceniajcie poradnik od 0 do 10 i nie zamykajcie prosze:P edit:a komu chce sie szukac jakiegos programika??tak jest latwiej ;)i ja mam 9 lat to poradnik na mnie niezly:P |
Cienkie.
Sa programy kasujace tego typu pliki, w ktorych nie trzeba sie tyle bawic. |
Zamiast coś pierdzielić to lepiej po prostu uruchomić komputer w trybie awaryjnym i usunąć plik.
|
Tak jest tylko w windowsie, a dlaczego? bo jest chujowy. A xp ze wszystich najgorszy - nie znam człowieka któremu by się coś nei popieprzyło - mi przez jebanego windowsa dysk 200GB czyta jako 120GB - na linuksie jest wszystko w porządku. Dałem ten przykład dlatego że problemy ze skasowaniem pliku są tylk na windowsie....
|
Znam 2 łatwiejsze wyjścia: Total Comander or KillBox...
@up: masz źle skonfigórowanego windowsa jeśli chodzi o dysk... Windows XP Pro nie jest zły... ale tylko ten... no i może 98 SE... |
@Andrew:
A więc masz szanse poznać - mi się w żadnym windowsie nic nie pieprzyło ;] @Topic: I po co się męczyć skoro można uruchomić kompa w trybie awaryjnym?;p |
Cytuj:
@poradnik: bladego pojecia nie mam co autor tematu chcial przekazac, 4x czytam pierwszego posta i nadal ani troche nie rozumiem jego tresci. Ale coz, sam autor przyznal ze ma 9 lat... hm... komunie jakos niedawno byly chyba, nie? |
Jest taki program niszczarka plików,i tyle...
|
Cytuj:
On moze sobie cztać ale i tak możesz zpisać an tym dysku 200gb ściągnij sobie jakąś łatke czy coś ja tesz tak mialem :D |
Cytuj:
@edit ja robilem formata i mialem zwalony uwaga uwaga... okna xp!!z tibii mnie wywalalo i nie moglem grac w zadna gre bo tez wywalalo z internetu tez wywalalo to na laptopie w GTA: SA gralem :P @edit robimy konkurs kto zrobi najwiecej literowek Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
To są błędy ortograficzne. Nie rób konkursu, jeżeli sam nie napisałeś dobrze... @Topic Do takich rzeczy są programy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |