![]() |
Nie doszukałem się błędów w wykonaniu a fabuły narazie nie komentuje.
Ogólnie najs. PS. FIRST !!!11111111111ONEONERAZRAZ |
Fajny fake O.o mi sie podoba .. fabuła , grafika.
Ocenie później ;P |
Mniamniusi fake.
Tylko... GDZIE JA?! !@$!@%!@ :P ~dżołk~. Łapaj ocenke (tylko żeby się nie rozwaliła jak Kraonowi)xD: 10/10 Ps: Avager cię uśmierci... :P |
Pieeeekny fake piekny ^^
Idealnie sklejone, ciekawa fabula. Fajny outfit i boski Avager xD Troche za duze te obrazki...wyzywasz sie na moim transferze :P Ocena : Brak bo prolog hue hue hue xD Pozdr0 B) |
Fajowe 10/10 tylko bialy outfit avagera i ten baradaxa taki dziwny :|
|
up up:
nie uzywamy J przy I ... jesli juz dochodzi do tego typu ... czyli "mojim" piszemy "moim" i tak samo ... nie "moji" ale "moi" topic: Matrixem mi powialo, juz chcialem walnac glowa o biurko, krzyczacz "SUPAR HAROL !11111111111111111111111111111" no ale coz... myslalem ze wybierze bialy...ale po drugim obrazku wiedzialem ze wybierze czerwony =/ ... zadnej niespodzianki :((( . ogolnie gites, tylko te efekty szajsowate, zagadaj na gg ... . |
Matrix B) Szkoda że nie zrobiłeś z jakimś jedzonkiem, tylko z tp :P Ale i tak fake super. 10/10. (tylko czemu takie wielkie obrazki :( )
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Hmmm... fake? Pomijajac fabułe- nikt poza nim nie wyszedł z miasta, hiroł, ten dark hiroł słaby to nie jest źle. A wykonanie- cuz, przezarly mi sie inne teleporty, mega wybuchy i te pioruny, ale... Coż upierdliwy jestem... |
Cytuj:
Naprawde jestes upierdliwy. Nie zobaczyles kontynuacji, a juz sie bluzgasz. Jaki super hirol? Nikt poza nim nie wyszedl z miasta? A gdzie tak bylo napisane? brak mi slow -.- |
Po za kilkoma błędami pixelowymi w ścianach(na pw wspominałem) i białym outfitem Avagera, od którego za takie coś powinieneś pożadnie zarobić w ryj, to więcej widocznych błędów się nie napatrzyłem...
Zapowiada się dość ciekawie ..::Vampire The Crowal::.. x] Czekam na next part. Pozdro! |
Guten Biten (czy jakos tak to sie pisze)
Zapowiada sie Baaardzo ciekawie ^^ nie mam żadnych zastżeżeń co do grafiki... i do reszty też... czekam na next part... P.s. a ja będę? |
Hehe... Już wiem cemu Baradax nie udzielał się tu chyba z pół roku! Robił to dzieło ;) Barzo fajne. I te portale niezłe, nie GIMP'owe... Szkoda że zawiało Matrixem tylko. A Avager to ci chyba żyć nei da :P Mimo to fake świetny. GZ!
|
-linki na zdjęciach
-matrix - Cytuj:
-krew nie wsiąka w ziemie, ciałą nie gniją +wciągające +efekty specjalne +nie jest pusto mimo dużego obrazka +MORE PLAX! |
Cytuj:
|
znajdzie się jakieś miejsce? ;> moge być wieśniakiem ;>
|
naserio super jak zwykle jedne z najlepszych fake'ow no ale widze 1 rzecz do ktorej sie moge przyczepic: 1 drzewko jest zle wklejone :p !oczywiscie patrzac na to ze strony tego Ile miales drzew do zrobienia to rozumiem :]
wiec 8,8/10 PS. Jezeli juz niebedziesz mial zadnych osob to chetnie wziolbym udzial w tym fake'u Pzdr |
hieh...
Zastanaiwam się co tutaj napisać. To co mnie najpeirw zabolało to zbyt prosta rzeka. Do tego Avager jako Bóg - popularny motyw xD biały outfit można przeżyć Czekam na dalsze części - na razie powstrzymma się z oceną aha i jeszcze jedno - tak myslałem że weźmie czerwony :P |
Hehe prosiłeś mnie na GG o pocięty outfit Starucha do koloryzacji...
Łapaj: http://img89.imageshack.us/img89/7971/baroutoy0.png |
0 Fabuly ale wykonanie bezbledne
jak sie znajdzie miejsce Prosze mnie umiescic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |