![]() |
Demon solo style
Dzisiaj postanowiłem wkońcu zsolować demona na parchment room :] thx for malakashi ;]
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/10809 Komentujcie plz :] |
:cup: ~*G*R*A*T*Z*~:cup: tylko szkoda ze loot nie dopisal... |
...
Wielki Mancyz
No niezle niezle :P troszke slabiutkie te hiciory z SD :P pozdro 600 |
Nawet żeby bić z sd w potwory < co można robić z batle > potrzebny Ci Hotkey ; o Żal
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla mnie zrobienie demona solo bez hotkei to przykład a nie biegam w kolko naciskam hotkeye wchodze na góre i sie manasuje < także hotkeyem ; o > To Jest moje zdanie mój komentarz mój punkt widzenia |
Cytuj:
|
@Sowa:
skoro taki master z ciebie to nagraj jakis filmik (tylko nie na ratach :baby: ) jak mu wygodniej to niech tak robi nadal, gdyby uzywal lh/mc to bys mogl napisac uwage czy nie potrafi normalnie grac, ale jest wprowadzona taka opcja to niech ludzie tego uzywaja... a po co ty sie uhasz na dragu skoro masz exurke >.>? nie mozesz sie powstrzymac od uzywania run? zal.pl -.- ,,To Jest moje zdanie mój komentarz mój punkt widzenia'' to nie znaczy ze w kazdym filmiku po upku musisz pisac o hotkeyach... @top: no gratulacje :) hail harmonia :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up W Avatarze chodzi o to, że byłem 1 ownerem tego chara, i był to mój 1 char na mainie. Tak drudno sie domyślić ? EDIT @down Ja nikogo nie przezywam. Update mi sie podoba. Taa niedługo to 14 lvl bedzie gsa bloczył na hotkeyu bo na Myszcze by Mu się ręka trzęsła. Pozdrawiam Sowa. |
23:52 Farr'erar [51]: nie
23:52 Farr'erar [51]: ! 23:52 Farr'erar [51]: utamo vita ""o0 23:52 Farr'erar [51]: utamo vita ""o0 23:52 Malakashi Knight [44]: hccailem 23:52 Farr'erar [51]: utamo vita ""o0 23:52 Malakashi Knight [44]: na dednietego 23:52 Malakashi Knight [44]: demona zobaczec beueheuehe myslales ze liscik bedzie zdejmowal? xD odrazu spam utamo ^^ gz solowki @Sowa nie wiem czy komus daje satysfakcje walenie hotkeyem czy inaczej, ale to chyba nie twoj problem i kazdy na tym forum juz zna Twoje poglady na temat tego update i nie musisz ciegle tego powtarzac.Mi tez sie wiele rzeczy nie podoba ale nie przezywam tak jak Ty klocac sie z kazdym na forum :P |
Dzięki za wszystkie gratulacje ale nierozumiem sowy co do hotkeyów to w pewnym sensie cipsoft sam wstawił do gry więc można tego używać.... rozumiem jakby to było illegal. Nawet sam moderator na tibia.pl tylko niepamiętam dokładnie który napisał że to dobry pomysł bo niemusi mieć pootwieranych 10 bp mfów , 5 bp hmm , 2 bp gfb etc etc.... więc cie nierozumiem... jak tak bardzo chcesz to moge zsolować demona bez hotkeyów niewidze żadnych problemów :p tylko że mi sie pacc kończy za 9 dni i kasy niemam ^.^ :P
@Up no myślałem że zdejmie :D |
Chyba poto zrobili Cipbota zeby ulatwial gre innym ?!?! Jak chceas zuhaj sie recznie ... ale z manasami to powodzenia :D
Ja tam niegram w t biie ale czuje ze wroce i uzyje cipbocika :D bo zawsze latwiej |
Cytuj:
http://rapidshare.de/files/24474242/Ihopelucky.rec.html |
dorzuce pare groszy:
Cytuj:
Masz racje - tibia stała się teraz grą bardziej zręcznościową ale pamiętaj gość nie używął żadnego bota - robił wszystko z regulaminem. Btw. Sowa w podpisie widze że masz "play in non-pvp"i powiedz mi że nie używasz battle do strzelania z runek... O i jeszcze napisz mi co to znaczy "żal" wg Ciebie - chetnie wysłucham. |
Cytuj:
Jeszcze jedno, pisząc wyżej 11 chodziło Ci o level czy wiek ? |
Cytuj:
@topic Filmik fajny. Gratki zsolowania demka ;) |
Sowa .... jeszcze raz cos powiesz o hotkeyach to normalnie Ci nawbijam ... Boze czlowieku jego sprawa z czego strzela jak masz z tym problem to nie sciagaj filmow i nie ogladaj ... posty se chcesz nabic ze w kazdym temacie gadasz o tym samym? Jesli tak to nie znajdziesz licznika na tej stronie !
Cytuj:
|
Witam
Che sobie ogladnac ten filmik ale jak sciagam to wlancza mi sie tibia..owszem..ale potem mi wyskakuje raport o bledach co robic ziomki i lasencje8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |