![]() |
Hunt pod wodą.Nice lot ! 121 ed i 131 ms.
Filmik nie mój.Locik wymiata.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10802 down* tak racja filmik jest ma za długą nazwę zapomnialem o tym napisac.Zmiencie nazwe pliku ale pamietajcie zeby na koncu zrobic .rec bo inaczej nie odtworzy się dzięki Maximus za przypomnienie ;). |
U mnie przy otwarciu filmu wyskoczył błąd...Wystarczy zmienic nazwę na jakąkolwiek(byle krotszą),poniewaz orginalna nazwa jest za długa.
topic@ No ladny ten loot. Pierwsze 2 sztuki na Askarze.... |
no ladny ten loot :PP
ale powinni zrobic jakies slabsze potwory podwodne, te sa zbyt silne :/ |
@up
Słabsze masz żaby i żółwie a potem piratów. Dla h lvli tez muszą coś dodać -.- |
gz loota ;D
polecam filmik, niezłe zgranie mają, niema żadnego k**** co chwila :p @down aha, ale i tak niespamowali jakimiś tekstami prucz "exori vis" itp. :) |
Super Gratki
@up Nie ma zadnego ku**** bo to sa Swe |
Filmik bardzo ciekawy calkiem niezly loot no i oczywiscie gratz skull helmetow i b robe jedyna rzecz ktora mnie doluje no predkosc chodzenia ;/
|
Cytuj:
@down mój błąd |
Bajexe jest Anglikiem a Zunri szwedem ;)
|
:)) Sweet ;p Bajexe rlz :P no i Zunri :P udało im sie xD
|
Myslalem, ze bedzie 1 "Cenny przedmiot" a tu 2 ;o + gratisy :P Gz dla panow. Czy ten ( jak juz kazdy wie) helm bedzie waty tyle co RH? Czy pare(nascie?) k wiecej bo nieco mniej wazy?
|
Rotfl to żescie mnie teraz zdziwili, o ile mi wiadomo po włączeniu tematu widać max. 2-3 komenty, więc tego z lootem nie było widać.
Trzeba, więc było najpierw ściągnąć film i zobaczeć, a potem poczytać komentarze. Jesli tak nie robisz - miej pretensje do siebie. |
Plz daj linka na rapida bo mi nie chce sciongac tibiacam ;/
|
Good job Dwim ;)
@topic Film ładny, gratz loota ;) Ale naprawde, prędkosc wkurza :D |
;o co tu sie musiało wyprawiać tyle postów usuniętych
@topic no no loot wymiata ;p gzzzzz |
W dosyc krótkim odstępie czasu wyleciały oba :) A tak pozatym, czzytałem że z pincherów leci crown armor, może ktoś potwierdzić? (Błagam żadnych "kumpel mi mówił, słyszałem od, czytałem na erigu") Z góry thx :P
|
Jesli jest to tak czestym lootem jak na filmie to hyderki sie zwolnia troche na rzecz Calassy ;) . Mozliwe ze mieli poprostu szczescie.
|
ej możecie mi dać linka stronki skąd sciągne tibie cam do 7.8 bo nie mam ;/
|
Cytuj:
|
sir tibiak
cos ci sie pojebalo piraty sa silniejsze od tych podownych owszem sa slabsze piraty ale te najlpesza se o wiele silniejsze od podwodnych stworow... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |