![]() |
WMV - Polacy na ELERA !!!!
Witajcie mam dla was pierwszy wmv zrobiony na elerze przezemnie
Bawcie sie dobrze... http://www.megaupload.com/?d=ABMFPJME http://rapidshare.de/files/29897128/Elera_Life*****.html poprawilem linki teraz wszystko bedzie dzialalo... przepraszam za usterke. |
Oby 2 linki nie działają....
|
Linki dzialaja !
Cytuj:
|
Filmik fainy ale że wam sie chce tam grać to jest serwer całkowicie zdominowany przez br, kiedys tam troche gralem to nawet spotkałem 2 polaków podajocych sie za br aby tylko mieć lepsza pozycje na serwie ehh ja z takiego serwa bym dawno uciekł i to zrobiłem :dB)
|
Filmik ladny ^^ momenty dopasowane do muzyki :D ciekawie zrobione napisy przy koncowce filmu :D 10/10
|
Filmik fajny :) daje 10/10
|
filmik zajedwabisty :) daje 10/10 :)
|
Filmik jest niezly ale nic pozatym,sporo zdjec z awansami i lootem,troche huntu na demonach jak dla mnie to za malo.Dziwia mnie odrobine oceny tego filmu przez niektorych ludzi na tym forum 10/10?!,gdybym wzucil tu linki kilku filmow z mojej kolekcji do ich oceny zabraklo by niekturym skali...
|
Filmik Dobry mi się podoba =) ale prosze podajcie mi tytuł tej piosenki ;)
|
filmik jest dobry jak na pierwszy raz ;) A co do elery to strasznie zjeb*** serwer ;s od tego Pa br na serwie jest max 400 osob co daje strasznie zjeb*** resp:evul:
|
ehh, Bula Robaq czy ktory tam teraz Xerim gra... pamiętam was wsztstkich, tzn Huter of Head family jako najwiekszych kretynów na servie x) z farmami po 10 druidów i dziecinnymi odzywkami ;) ah i najlepsze - "me is protected by RM you hunted noob!" :) aj Polacy na USA servach :] dlatego wyemigrowałem na Obsidie rok temu i sobie radze ;) w sumie to 3 dni temu była rocznica :D
a co do fimiku... nic ciekawego nie pokazaliście, żadnych waszych farm druidów albo wyzywania sie z dziećmi w depo, co tak lubicie robić. No i przede wszystkim nie było tam mnie, Najwiekszej Polskiej Cipy Elery :) Pozdro dla Kamila aka Diablossa i starego, dobrego Xeriego z Plocka ode mnie z Obsidii :D I przy okazji od Diasa z Seleny :o |
^^
Ahh xeri ty to masz zapłon na forum daje teraz a mi dał linka już miech temu :P hehe filmik fajny. Skoro piszecie że serv zdominowany przez br to bądzcie pełni podziwu dla xeriego ktury ma tam już ponad 101~lvl. Jak dla mnie też 10/10
|
Nazwa piosenki
Cytuj:
inaczej Mop ten kawalek akurat ma featurning z Busta Ryhmes : ) |
Jestem pełen podziwu dla czternastego ownera Xeriego który sharując wbił 101 level w niecałe 1.5 roku !
|
...
@up nie wiem jak to policzyłeś? Mi wychodzi max 5... :D
|
Lol
Cytuj:
|
Filmiku teraz nie ściągne, bo na megaupload coś się ztegowało a na rapidshare coś mi wywala że ktoś z mojej sieci właśnie ściąga i musze poczekać aż skończy -.-"
Co do Elery to gram na niej xDD Miałem hunta od Xeri'ego za to że miałem w nicku Krasnik :] A tak poza tym to nic nie zrobiłem... xD Potem oddałem chara koledze. PKował... Zabił 27 Druida xDD 13 Sorkiem xD i wbił Red Skulla xDD Ach te stare dobre czasy... xD Teraz mam nową postać ale nie powiem jaki nick, bo znowu będe miał hunta :P |
Jasne...to który z Was stał po 18 godzin na dobę farmą chyba 6 druidów ?;)
|
Ptak masz może itemki na elerze?
Ja skończyłem z obsidią i mógłym zrobić trade items;pp |
Najwieksze uroki elery kryja sie w zabijaniu br i rozmowie z nimi w stylu
br? no, english vc em porfavor lol, english humbatat 1!!!11 dzisiaj mamy wlasnie zamiar cos nakrecic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |