![]() |
tworzenie filmow
Witam
Ostatnio zaczelem sie interesowac filmikami robionymi tak aby mozna bylo je odpalac np. przez winampa albo inne popularne programiki... Mam programik hypercam do nagrywania filmikow w formacie avi. I jak kazdy windziarz - windows movie maker, dzieki ktoremu moge dodac do filmiku muzyke i takie tam rozne bajery... Mam takze filmik z banshee questa ... troche stary ale quest bardzo fajny i udalo sie zrobic pare ciekawych ujec... I moje pytanie brzmi czy daloby sie jakos ten plik w formacie rec. przetworzyc (~) tak aby mozna go bylo zaimportowac i odtworzyc w windows movie maker w celu przerobienia i wybrania tylko tych najciekawszych momentow itp. Czy moze proponujecie mi jakies inne programy..? Albo jakies ciekawe wskazowki dla poczatkujacego bylyby takze mile widziane. |
moj± wskazowk± jest przycisk"SZUKAJ", poniewa¿ tworzenie filmow w formaciu Avi, b±d¼ Wmv z formatu Rec bylo przerabiane milion razy.
|
Kolega up ma racje jest taki poradnik -.- podalbym ci link ale nie chce odebrac ci szansy wykazania sie -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |