![]() |
Ferumbrass
Gdzie jest wieża Ferumbrassa?? Patrzalem wszystkie podobne posty ale nigdzie nie ma. A TAK PO ZA TYM TO FERUMBRASS jest albo będzie na XANTERze??
ZA KAŻDĄ ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKI ;) |
Cytuj:
|
@Up
Ferumbras sie nie respi, to jest player sterowany przez gmów @Topic Poogladaj sobie filmiki z ft sa na tibicams.tibianetwork.net |
Cytuj:
|
Ferumbras respi sie na swojej wieży . Jak było up napisane resp jest losowy.
|
Wieża Ferumbasa znajduje się gdzieś na Plains of Havoc. Ale ponieważ nic się tam nie respiło od czasu ostatniego Ferumbasa nie ma jej (chyba, nie wiem na 100% tak wyczytałem na forum) na mapie.
|
@up
weza nie jest na PoH tylko na jednej z nowych wysp jak sie nie myle nazywa sie Goroma czy jakos tak to jest w wyspa z island trollami i na noa mozna sie dostac jak jest tropicalny sztorm na morzu cos poobnego jak ghost ship losowo sie tma dostaje dalej jest Ferumbrass Cytadele byl nawet filmik juz zniej @topic prawdo podobnie terz tez bedzi sterowany przez playera takie chodza plotki wsrod gm'ow ale to moga byc tylko plotki |
Przyjzalem sie dokladnie mapie tibi, i wiezy ferumbrasa na filmiku i wydaje mi sie ze jego wieza znajduje sie na jednej z Forbidden islands, a mianowicie na Kharos.
|
Ferumbras(s) nie bedzie sterowany przez gracza poniewaz sie respi (lub bedzie) w swojej wiezy, czemu? znajdz mi frajera ktory bedzie iles tam godzin czekac az przyjdzie jakas ekipa ktora bedzie czekac na ten sztorm (dzieki ktoremu podobno da sie tam dostac) zeby z nimi walczyc, kiedys CiPy sie bawili i jechali od razu na miasta i wtedy ktos nim kierowal
Oczywiscie moze byc tak ze pojawi sie komunikat ze Ferumbras sie pojawil i ktos nim bedzie kierowal w tej wiezy |
@up
wypowiedzi zaprzecza wypowiedzi to sie wreszcie zdecyduje czy kieruje czy nie...
Btw. jest kierowany przez gm'a |
Cytuj:
|
Ferumbras znajduje sie w podziemiach KWT X(
Poki co nie da sie jeszcze tam wejsc bo wejscie zostało zasypane Jedyne mozliwe wejscie prowadzi własnie przez podziemia Pohu |
Z filmiku który oglądałem wynika że idzie się do cytadeli ferumbrasa przez wyspe gsów i quara predatorów..Nie znam nazwy :P
|
Cytuj:
|
....ferumbras ma swoja wieze na GOROMIE:P I teraz jest to normalny potwor!
Nawet jak sie zrespi to i tak tam nie dojdziesz:] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Zauwazyliscie, ze odkad zabili ferumbrasa na jakims tam serwie to sie juz nie pojawil ?: o
|
xD
niewiem dokładnie ale na tibia.pl na głow.str jest taki skrypt z anegdotami i pisalo niedawno: Czy wiesz, że...Ferumbras był kiedyś kierowany przez członków CipSoftu, a niedawno powrócił w formie potwora?
wiec niemoze byc kierowany przez jakiegos człeka... pozdro |
@up
X( X( Archeolodzy sie kurwa znaleźliX( X( 20-08-2006 10:20 dukos Dzisiaj 03:32 PiastuX( X( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |