![]() |
Anni, 3 ms i ed
|
Nie, no, equ ma Best^^
Pewnie myślał że padnie i wziol najgorszeco ma w depo^^ Ale jednak nie padl:) oO, ale to jest wlasnie ani sorem:D Tylko mugł wziąść demon arma^^ Moim zdaniem dla sora lepszy:p Edit.: AAAn jestem piewszy^^:cup: |
Daj ktos na rapida albo megaupload bo nie moge sciuagac z tibicams ; /
|
<aaaew>... normalka >.>... pełno tu takich filmow... Jeszcze małe pytanko, a mianowicie: Annihilator pisze się przez "ch" (chyba mam zaćmienie, bo zawsze widziałem i myślałem, że przez "h")?
|
Wzorowy filmik. Już drugi raz widziałem ten typ przechodzenia Anni. Zawsze wszyscy wychodzili z tego żywo. Film warty polecenia
|
Cytuj:
P.S nie moge uzywac polskich liter. Nie bijcie |
Cytuj:
|
@co do filmu xD!
grats i thanks dla teamu, chociaz sam tam jestem ;-) @Pantryk lol - duzo filmow ? spoko ja nie pamietam kiedy ogladalem ani w takim skladzie |
1. jedni moga grac 4 lata i wiedziec tyle o tibi co inni sie naucza przez pol roku
2. wczesnie musiales zaczac grac w tibie w wieku 10lat ;] |
@Visqn
No to masz pecha :p @Mandawiers 1.Ta, ale pierwszy raz się spotkałem z taką literówką, dlatego się pytam :D. 2.No tak jakoś było, że w wakacje przed początkiem 4 klasy szkoły podstawowej kumpel mnie w to wciągnął ;). |
mhm
Hmm... podniecacie sie tym Anni jak nic ;D Gdyby to byl server PVP to może i tak, a Anni na non-pvp sa zdeczka lame :> No ale coz na to poradzic.
PS. Rozjebał mnie gościu pod koniec pytaniem, ile osob bylo? Pewnie 10 zeby latwiej zrobic questa ! Oo |
@up
Zgadzam sie z toba... napewno zaraz zaczna mowic ze to zrob sam taki lvl itp. ale to jest prawda.... na pvp to by byl nawet wyczyn ale na non pvp...
|
no,no wielkie gz chlopaki :D
ciekawe kiedy ja pojde na ani ;p |
taa to anni było mega łatwe, zapewne 99% z was bedac ED bloczy anni
no ale dobra n/c nieiwme kto puscil tu ten film, lepiej na orgu bo tu niewarto-.- a co do literówki..no nic musicie ją przezyć, spałem 2,5h przed tym anni wstałem ledwo przytomny i niewiedzłąem nawet jak nazwałem filmik |
Dajcie na rapida plx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |