Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   >>W jakim mieście jest najbezpieczniej<<-Sonda->>Zagłosujcie<< (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9055)

Zbrodniciel 15-08-2004 20:12

>>W jakim mieście jest najbezpieczniej<<-Sonda->>Zagłosujcie<<

Siemka mam sprawe!! Niedługo wychodze na main swoją drugą postacią, ale zastanawiam się do jakiego miasta zasejwować się na początu?? W którym mieście jest najmniej PK i najbliżej do expowisk??

mixim 15-08-2004 20:18

Takich tematów jest dużo wystarczy poszukać ale dobrze odpowiem:Ab dobre maisto dla polaków.Zawsze ktos cie obroni.Blisko exping jest na zamku trole ghule dragi gobliny cyce amazonki i valkirie mozesz tesh sprobowac swoich sił troszkie przy oddalonych dwarfach. 2 takim miastem jest kazo.Blisko dwarfy i minoski oraz dragi. niedaleko bagien.

ahh i mały edit.Ab pisze się- Ab'Dendriel

Zbrodniciel 15-08-2004 20:20

Szukałem tematów o podobnej treści i nic nie znalazłem!! :confused:

Behemut 15-08-2004 20:42

Moje ulubione miasto to Carlin, ale najbezpieczniej jest w Ab'Dendriel.

Przynajmniej dla mnie mam tam kumpli z RL wiec tam sie czuje bezpiecznie :] ale mam niski lv wiec pk na 40lv mnie moze zabic i tak czy siak bez problemu :(
.................................................. ................................................
Prethorian Behemoth
pally 21lv (juz nie dlugo 22 :])

Lord optyk 15-08-2004 20:59

EHEEH ciekawe kto stawiał na Venore tam tylko Gs biegajom brrrr :):)

Ozon18 15-08-2004 21:02

Ujmę to tak:
Mniej ludzi - mniej pk
Mniej ludzi - mniej potencjalnych klientów lub sprzedawców
Ja lubię carlin, ale faktem jest że jest to najniebezpieczniejsze miasto. Do ab mam uraz i go nie lubię, a najbezpieczniejsze jest kazo.

Necron 15-08-2004 21:51

Najbezieczniejsze miasto wedlug mnie AB!
Powody:
Malo PK
Duzo polakow
Duzo ludzi chetnych do pomocy

Chmielok 15-08-2004 22:53

Oczywiscie AB

Pevij 16-08-2004 10:56

Od najbezpieczniejszych:
Kazordoon
AB
Carlin
Venore
Thais

The_FaLLen 16-08-2004 11:15

Ja mieszkam w Carlin i co chwile kogoś biją na Isarze najbezpieczniej jest chyba w Ab nie lubie Venore bo prawie co dziennie tam gsy biegają.

phoenix(monq) 16-08-2004 11:29

ab'dendriel jest bezpieczne poniewaz bycie pk jest tam surowo karane jezeli masz white skulla to w mniej niz 30 sekund jestes dead a po za tym duzo polakow
pamitajcie + :)

Władca kotków 16-08-2004 20:31

no wiec tak-ab jest malo pk ale w trolach bardzo duzo!!! carlin-duzo pk ale dobre miejsca do expa venore-wcale po venore gsy nie chodza tylko daleko od niego!!!!!!!!!!!Oprócz tego duzo fajnego expa i ogolnie cool miasto!!!!!! kazo-bezpieczne i nawet jest cos do expa:dla mnie 2 miasto po venore thais-duzo expa duzo pk ;)

Drybrych 17-08-2004 18:16

Idz do carlin

Najpierw expujesz na bugach i rotwormach.Pozniej przeprowadz sie do AB i expuj w zamku(rozne orci elfy minosy dwarfy trolle hunterzy)a pozniej Venore (PoH i outlaw camp dla odprezenia.

Lord Sublokator 18-08-2004 17:01

Nie radze słuchać sie Drybrycha Carlin jen najniebezpiecznijsaze co chwile rozruba mnustwo trupów i niema gdzie expic na począek poza bugami gdzie biega sporo niskolevelowców i Foldą gdzie jak jakis wyższy lev przydybie to żyjesz albo nie zależy od jego nastroju :( stanowczo idż do Ab jest najbezpieczniej ;) jest gdzie expic na początek a pózniej to sobie mozesz pozwolic na lepszy exp też w tamtych okolicach no i w Ab jest sporo rodaków i pomocnych ludzi no i skule są karane i to dosc szybko :)

AdeptofVoltron 19-08-2004 00:53

w.g. mnie w ab...ale ja nowy jestem i kumple doradzali Carlin. Sporo tam PK..ale za to gdy maja skulla wszyscy ich atakuja!! Uwazaj w kanalach...choc na cmentarz do trolli...tam ponoc w miare bezpiecznie!!
B)

Scream 19-08-2004 09:00

ja mialem 10lv postac na ktorej mi niezalezalo i poszlem z 4hp do venore stanolem przy depo gdzie najwiecej ludzi i zrobilem missclicka. i co? nikt nawet nie mial zamiaru mnie ruszac a jeden gosciu dal mi dragon ham i 2hlv stanelo kolo mnie i czekalo az skull zniknie. w innym miescie na pewno bym byl juz martwy.
W thais czesto jakies trupy sie walaja ale to glownie przez zlurowane potwory. carlin jest najbardziej niebezpieczne, ale mimo iz tam mieszkam to w miescie jeszcze nie zginolem.

aktus 19-08-2004 11:20

DARASHIA!!!
rekord to widzialem 5 osob na raz pod depo. expowisko jest i dla kazdego cosik sie znajdzie. od 6 leva do 106... od waspow, przez roty, minoski, mino guardy po gs, scaraby, dragi dle itp itd

mcsis 21-08-2004 13:01

heh tak naprawde rzadne miasto nie jest bezpieczne ;/ W Carlin i Thais pelno noobow wiec i pk duzo :) Uwazam ze kazoordon jes najbespieczniejszym miastem(malo low lv) ale za to od groma zlodzieji;/

@Kamilek@ 21-08-2004 14:03

Na jakim swiecie najbezpieczniej i jest durzo polakow

[quote=mixim]Takich tematów jest dużo wystarczy poszukać ale dobrze odpowiem:Ab dobre maisto dla polaków.

ZALERZY JESZCZE NA JAKIM SWIECIE

Sir Kamilek
Inferna

Herato 21-08-2004 14:27

Ja polecam na początek ab mało pk dużo polaków blisko do jaskiń trolli i zamku a potem kazoo też mało pk i bliko są kopalinie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07.