![]() |
Demon Skeleton i Fire devil
Trochę głupie pytanie ale z czego wypada częściej guardian shield z Demon Skeletona czy Fire Devila ?? :P Z góry thx
|
Odpowiedź
Nie wiem jak często wypada ta tarcza z fire devila, ale z demon skeletona wypada baaaaardzo żadko(zabiłem około 100-200 DS-ów i mi żadna nie wypadła). Ja bym raczej za Fire devile się wziął by wylootować tą tarczę.
|
Racja z Fire Devili częsciej wypada ja też zabiłem krocie tych ds'ów i nie wypadła, a zabiłem 6 fire devili i mi wypadła - to chyba nie szczęscie 8o
|
Ja to bym pobił mino przez 30-40 minut, sprzedał loot z nich i kupił. Na starych worldach w 20 minut byś uzbierał.
|
A ja zabilem 10 dsow i zlootowalem 2... wszystko zalezy od szczescia
|
Zabilem solo moze 10 dsow i wypadla jedna sztuka. Jak powiedzial ripper-mozna spokoje w 20min a moze i mniej zarobic na jej kupno (mino rox).
|
Wszystko od szczęścia zalezy... ja np bylem na hydra huncie ubilismy 25-30 hydr i nic dobrego nie padlo. Potem mój kolega był i mu pierwsza hydra royal helmet dala ;)
|
Jaki jest cel hydra huntu na 25~ hydr?
|
Wydaje mi sie ze czesciej z FD .... ale to tez kwestja szczescia ;)
|
@ripper
po 25 -30 bloker padl bo kicka mial jak lurowal. |
Z odydwóch potworów wypada tak samo rzadko:
Loot z ds'a:0-40 gp, torch, throwing star, battle hammer, battle shield, iron helmet, mind stone (rzadko), mysterious fetish (rzadko), guardian shield (rzadko) Loot z fd: Bag, Scimitar, Pitchfork, Torch, Blank Rune, Double Axe, Small Amethyst(rzadko), Volcanic Rod (bardzo rzadko), Guardian Shield(rzadko) Wszystko zależy od szczęścia |
Cytuj:
@edit Albo mam cholernego pecha :< |
Sprawdziłem.
8 godzin siedzenia na DSach. 7 razy guardian shield 2 godziny fire devili $%&$%^ UH waste. (zdziebko kasy i kosztowności wypadło. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |