![]() |
Protekcja <<INFERNA>>:D
Jak sie domyslacie chodzi o protekcje na Infernie, szukalem w spisie gildii czy niema odpowiedniej dla mnie, lecz takiej nie znalazlem:( . Zaraz po wyjsciu z rooka :D jakis kolo zagrozil mi ze wroce tam spowrotem;( . Chcialbym moc sie tam rozwijac bo non-pvp mi sie znudzil, a ze lubie wyzwania na infernie zrobilem knighta i to byl chyba blad.
|
jak ci sie znudzilo non-pvp a boisz sie pvp enf to idz na zwykle pvp -.-
|
nie boje sie tylko denerwuja mnie tacy PK np sorc 17lvl co ma z gostka na 8lvlu satysfakcje ??nie sadze a na pvp jest to samo:p
|
Cytuj:
|
wiem ale mi chodzi ze na zwyklym pvp tez sa dzieci ktore maja wyzszy lvl i PK'uja dla podniety ze kogos zabily. mam tez chara na pvp ale chcialem zaczac na e-pvptyle ze tam bez protekcji bardzo ciezko
|
Cytuj:
|
1. Robienie knighta na infernie jest BEZ SENSU. Exhausted jest tak niskie, że najlepiej grać sorcem/druidem, bo pvp i expienie (na h lvlu) knightem to porażka.
2. Nie trzeba mieć protekcji, żeby móc grać. Ja nabiłem 21 lvl palkiem padając RAZ od jakiegoś 61 ek, który był retired. Wystarczy wiedzieć, gdzie expić i nie wchodzić nikomu w drogę. 3. Tibia.pl to nie strona, na której noobki mają szukać protectorów. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ciekawe ale niemozliwe;)
|
Tylko Ci się wydaje. Jak się ma skilla i rozum, to jest ok.
|
no moze i sie da ale jakiegos wilekiego lvla nienabijesz z samym skillem i rozumem bo gdy zaczniesz stawac sie silnym to znajdzie sie grupka ktora cie zaraz ubije dla expa ale coz taki serv e-pvp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |