Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Protekcja <<INFERNA>>:D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90624)

nemesis_23 20-08-2006 09:37

Protekcja <<INFERNA>>:D

Jak sie domyslacie chodzi o protekcje na Infernie, szukalem w spisie gildii czy niema odpowiedniej dla mnie, lecz takiej nie znalazlem:( . Zaraz po wyjsciu z rooka :D jakis kolo zagrozil mi ze wroce tam spowrotem;( . Chcialbym moc sie tam rozwijac bo non-pvp mi sie znudzil, a ze lubie wyzwania na infernie zrobilem knighta i to byl chyba blad.

DexteroO 20-08-2006 09:39

jak ci sie znudzilo non-pvp a boisz sie pvp enf to idz na zwykle pvp -.-

nemesis_23 20-08-2006 09:41

nie boje sie tylko denerwuja mnie tacy PK np sorc 17lvl co ma z gostka na 8lvlu satysfakcje ??nie sadze a na pvp jest to samo:p

Colo_2006 20-08-2006 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemesis_23 (Post 944838)
nie sadze a na pvp jest to samo:p

PvP a Pvp Enfo to nie to samo . Na Pvp po zabiciu ilus tam ziomow dostajesz ban jezeli miales juz RS , a na PVP Enfo mozesz zabijac ile chcesz :)

nemesis_23 20-08-2006 09:47

wiem ale mi chodzi ze na zwyklym pvp tez sa dzieci ktore maja wyzszy lvl i PK'uja dla podniety ze kogos zabily. mam tez chara na pvp ale chcialem zaczac na e-pvptyle ze tam bez protekcji bardzo ciezko

Thero 20-08-2006 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemesis_23 (Post 944847)
wiem ale mi chodzi ze na zwyklym pvp tez sa dzieci ktore maja wyzszy lvl i PK'uja dla podniety ze kogos zabily. mam tez chara na pvp ale chcialem zaczac na e-pvptyle ze tam bez protekcji bardzo ciezko

Gratuluję podejścia "dzieci mają podnietę, że mnie zabiją". Polecam pvp, na Infernie długo nie zabawisz. Niepotrzebnie się nawkur.wiasz.

ripper 20-08-2006 10:10

1. Robienie knighta na infernie jest BEZ SENSU. Exhausted jest tak niskie, że najlepiej grać sorcem/druidem, bo pvp i expienie (na h lvlu) knightem to porażka.
2. Nie trzeba mieć protekcji, żeby móc grać. Ja nabiłem 21 lvl palkiem padając RAZ od jakiegoś 61 ek, który był retired. Wystarczy wiedzieć, gdzie expić i nie wchodzić nikomu w drogę.
3. Tibia.pl to nie strona, na której noobki mają szukać protectorów.

nemesis_23 20-08-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 944867)
1. Robienie knighta na infernie jest BEZ SENSU. Exhausted jest tak niskie, że najlepiej grać sorcem/druidem, bo pvp i expienie (na h lvlu) knightem to porażka.

lubie wyzwania :P
Cytuj:

2. Nie trzeba mieć protekcji, żeby móc grać. Ja nabiłem 21 lvl palkiem padając RAZ od jakiegoś 61 ek, który był retired. Wystarczy wiedzieć, gdzie expić i nie wchodzić nikomu w drogę.

a czy ja wchodze komus w droge skilluje sobie a tu podchodzi jakis 13 lvl drut czy sorc i wali mnie za nic jesli to jest wchodzenie w droge to sorry :P
Cytuj:

3. Tibia.pl to nie strona, na której noobki mają szukać protectorów.

heh protektor moze inaczej protektoriat nie tylko jedna osoba ale gildia bo moze zostalbym na infernie dluzej w gildii a knight w gildii to chyba plus moze maly ale zawsze, i po czym stwierdzasz ze jestem noobem bo chce zeby ktos pomogl mi zaczac na infernie?? gdybym napisal ze nie zrobilem knighta tylko sorca to napisalbys ze kolejny PK-sorc noob, a pozatym to tylko pytanie, wolny kraj :P

Thero 20-08-2006 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemesis_23 (Post 944897)
lubie wyzwania :P

Poliż się po łokciu! przepraszam, nie mogłem się powstrzymać

ripper 20-08-2006 11:30

Cytuj:

lubie wyzwania
Skoro lubisz wyzwania, to nabij h lvl na infernie bez protectorów? n/c

nemesis_23 20-08-2006 11:33

ciekawe ale niemozliwe;)

ripper 20-08-2006 11:37

Tylko Ci się wydaje. Jak się ma skilla i rozum, to jest ok.

nemesis_23 20-08-2006 11:43

no moze i sie da ale jakiegos wilekiego lvla nienabijesz z samym skillem i rozumem bo gdy zaczniesz stawac sie silnym to znajdzie sie grupka ktora cie zaraz ubije dla expa ale coz taki serv e-pvp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05.