![]() |
Palladyn-Doradźcie coś jak wiecie...
Siemka... Od niedawna gram palladynem na Xerenie, mam 13 lvl, 6 m lvl, 56 dist i 37 shielding. Zamierzam doskilowac do 60/40 ponieważ chce zużyć wszystkie Spear'y i Kamienie...
Słusznie?? Moje EQ: Dark Helmet, Plate Set... Mam Bag Arrows i Bag Bolts , 60k w depo i różne pierdołki... Na co wydalibyście 60k?? Myślę, ze na Boots of Haste (podstawa dla dobrego paladyna) i Podstawowe Runy(UH,GFB,HMM...) Mam Rację?? Gdzie Proponujecie expić z moim niskim levelem i dobrymi skillami? Wybieram sie na Drag Hunt z kolegą (35 MS) Czytałem Poradniki ale chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej od doświadczonych palladynów!! |
Masz pacca?... Ja bym 60 K wydal na runy (hmm, uh) mfy, bohy i na bolty...
|
podstawowe pytanie: po co bohy ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o 20 leveli... Dla paladyna to raczej podstawa...:confused: |
zrob skille jeszcze do 70 a potem to juz tylko expisz
kupujesz bolty(masz przeciez kase) solo -ghule cyce itp. bloker- dragi potem gs itd. |
Po co BoHy na 13lvlu?
Doskiluj. Wez arrows i idz exp na cyce przy PoH lub Dwarf Soldier. Kup sobie Troche HMM bo moga sie przydac BP Uh i Troche manasów =). Reszte Kasy trzymaj bo moze Ci sie przydac na wyzszym lvlu np. na bohy :) Pozdro ^^ |
Cytuj:
bah. palek od 30 levelu ( bo ponizej ma marne szanse zarobic na bohy ) expi tylko i wylacznie na stworkach ktore go za cholere nie dogonia, wiec po co ma wydawac 50-60k na sprzet ktory mu nie sprawi roznicy? Najwyzej 20 leveli wczesniej moze probowac expic na pohu co za szczegolnie i tak mu sie oplacac nie bedzie. |
No jedyny Vil cos wie =). Reszta to lepiej ciiicho :P
@topic rób jak mówie ^^ uwierz... wiem cos o tym |
Jakie EQ na jakim levelu Wy proponujecie??
Proszę o odp. pzdr:) |
Wydawać kase na różne przedmioty na tym lvlu to zupełna strata kasy. Lepiej poczekać do 30 lvla, i 80 dista i dopiero sobię zakupić bohy.
A expić, no możesz próbować na guardach i soldierach, z boltami ale to na skillu minimum 60. A kasa, przyda się na większym lvlu, na bolty. |
Ale niewiem na co wydawac kase na bolty jak moge robic arrowsy...
|
po co bolty?? hmm... moze zeby bic mocnbiej?? :PP moim zdaniem nie oplaca sie skilowac wiecej niz do 60 na twoim lvlu, wbijasz 60 i jedziesz na PoH, ewentualnie Hellgate. pozniej 25 lvl i skile 70+
|
Po co sie pytasz o eq nawet z najlepszy m eq nic nie zrobisz na tym lev .
Eq Pallka ale to na min 40 lev L Blue robe , plate legsy , boh , i jakies lekki helm , jak masz skille 60 + to bolty |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Po co Arrowsy ? o wiele lepsze bolty , a arrows jak zrobisz to sprzedasz zawsze paladyn ze skillami mniejszymi niz 60 kupi |
Cytuj:
|
Radzicie zeby zakupic Blue robe? A nie lepiej crown armor ktory no szczerze mowiac nie jest ciezki(nie cale 100oz) a pancerz dobry...
A co powiecie o shieldingu, ja osobiscie mam 51 i nie wiem czy skilowac go do 60 i juz zostawic? Czy wysoki shielding pomaga pozniej na lepszych potworach, i na jakiej tarczy pozostac? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
móc ma racje teraz tylko exp sam skille bedą szły < distance oczywiscie >
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |